- הוסף לסימניות
אני חושבת שכנסת זה האיזור החילוני יותרכנסת?
ובתי מונקאטש זה החרדי יותר
אבל באמת לא בטוחה...
אני חושבת שכנסת זה האיזור החילוני יותרכנסת?
אולי כוונתכם לנחלת משה?אני חושבת שכנסת זה האיזור החילוני יותר
אז מסתבר שזו נחלת משה...אולי כוונתכם לנחלת משה?
כנסת/ברוידא נראית כמו מאה שערים. גם במבנה וגם באוכלוסיה. נמצא שם ביהכנ בו היה מתפלל ומלמד הגה"צ הרב אריה לוין זצ"ל.
רחוק מהכותלאולי עמק הארזים....
(אף פעם לא הייתי שם...) אבל אני יודעת שזה מקום ממש יפה,
עם פארק, ומסלול אופניים....
אפשר למנגל שם?אולי עמק הארזים....
(אף פעם לא הייתי שם...) אבל אני יודעת שזה מקום ממש יפה,
עם פארק, ומסלול אופניים....
ממש לא כךאני חושבת שכנסת זה האיזור החילוני יותר
ובתי מונקאטש זה החרדי יותר
אבל באמת לא בטוחה...
פעם ראיתי שכותבים כאן שכן...אפשר למנגל שם?
כן.אפשר למנגל שם?
גן הפעמון כבר ממש לא מומלץ, אלא אם כן אין לכם בעיה לטייל בפארק בתוך כפר ערבי....גן הפעמון
יש אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית ממרכז העיר?עין לבן בהמשך-שני מעינות ואזור מקסים(בעית צניעות)
עין יעל.
אזור עין כרם:
עין שריג ממש ביציאה ממושב אורה-מסלול חמוד עם מעינות בסופו.
מצטרפת להמלצה!!!קבר שמואל הנביא נקרא ירושלים?
מקום לשבת עם נוף מהמם ואויר שאין כמותו.
פעם קראתי שליד השוק יש איזו חצר עם כל מיני יצירות יפות מבקבוקים וחומרים נפסדים.
יודעים אולי לכוון אותי יותר מדויק איפה זה, והאם עדיין קיים?
תודה!
מיוחס?המקבילה לה- לא יודעת את שמה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים