עזרה ירושלמיות- או בני ברקיות- (והסביבה) אני זקוקה לעוד מתנדבות למחקר בפסיכולוגיה

• הוסף לסימניות
מתעניינת בפסיכולוגיה? רוצה להכיר כלים פסיכולוגיים מקרוב?

אני לקראת סיום תהליכי הכשרה לפסיכולוגיה קלינית,

לצורך כך אני עורכת מחקר בנושא של בחינת תהליכים פסיכולוגיים בקרב האוכלוסייה חרדית באמצעות מבחן הרורשך. כפי שידוע האוכלוסייה שלנו, מטבע הדברים כמעט ולא נחקרה , ולכן לתוצאות של מחקר מעין זה יכולות להיות השלכות ותועלת רבה .

לצורך מחקר זה אני מחפשת בנות ונשים מעל גיל 18 מאזור המרכז וירושלים.

אם ברצונך להיות חלק ממחקר חשוב זה, ויש באפשרותך להיפגש לפגישה חד פעמית, שאורכה כשעתיים. הפגישה תערך בביתך או בכל מקום אחר שנוח עבורך.

מתאים במיוחד לסטודנטים לפסיכולוגיה ו/או לאנשים המעוניינים להיחשף לכלים פסיכולוגיים שהינם חלק מתהליך ההכשרה של פסיכולוג קליני.

ליצירת קשר, שאלות הבהרות, אשמח שתפני אלי באישי.

כמובן שפרטייך ישארו אנונימיים, בסיום המחקר, נשמח לשתף אותך בממצאים במידה ותרצי.

• הוסף לסימניות
אם יש בנות שהתנדבו, ומשום מה לא יצרתי איתן קשר, אשמח שתיעדנה אותי, כאן או בפרטי.
תודה!!

• הוסף לסימניות
יצרתי קשר ומקפיצה.
(מגיעה אלי סטודנטית הביתה, אם אין לכם כח לטרוח)
אולי תכתבי מה הנבדק ירוויח לעצמו, לפעמים זה עוזר...

• הוסף לסימניות
הנבדק מקבל חשיפה לאחד מהכלים הכי- נפוצים, וידועים וחשובים באבחון פסיכולוגי, שאך ורק פסיכולוג רשאי להעביר אותו.
מעבר לזאת,
יש המוצאים בשאלונים המועברים פתח לחשיבה עצמית ומודעות. (אנונימי, לא חושפני ופולשני)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה