ירושלמיות לכאן!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות והוראות איך תופרים את הכותנת פסים ואיך סורגים את הירמולקא

תודה

• הוסף לסימניות
אמרו לי שהחליפה המקורית עשויה מ26 חלקים!!!!

• הוסף לסימניות
אתמול בחנות הסבירו לי כמה ירושלמיות שזה אמור להיות קימונו עם חתך בשרוול ודוגמא בצווארון

אני רוצה הסברים קצת יותר ברורים ואם אפשר גם תמונה

• הוסף לסימניות
אחד שמצאתי ב"שק התחפושות"
השרוול אכן עשוי כקימונו, הצוארון סיני.
החלאט נסגר מקדימה בצורת מעטפת.
אם את בירושלים אשמח להשאיל לך.

קבצים מצורפים

• IMG_0089.jpg
    4.2 MB · צפיות: 28
  • IMG_0090.jpg
    4.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אי אפשר הכל על רגל אחת. הכתונת הזאת לתפור אותה לוקח הרבה זמן וגזרה לא קלה ויש בה נכון 26 חלקים, והירמולקא יש קורס שלם שמלמדים איך סורגים כזה דבר וזה לא בצ'יק

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג במידות קטנות ברחוב מא''ש פינת יואל'החנות' של התחפושות זה אחד הדברים היותר קשים לתפירה,,

• הוסף לסימניות
בקיצור אני מבינה שאני צריכה להתייאש...
הילדים שלי כ"כ מצפים שאני כבר יתפור את זה ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוני רז;2469961:
בקיצור אני מבינה שאני צריכה להתייאש...
הילדים שלי כ"כ מצפים שאני כבר יתפור את זה ...

ממש לא, אל יאוש;)
-
נכון שהמקורי נתפר מ26 חלקים. אבל לא בגלל שאי אפשר בפחות אלא בגלל העניין. (ערך גימטרי של שם ה')
אם יש לך מושגים בתפירה, את יכולה לצלוח את התפירה בקלות.
לתחפושת אפשר להסתפק בארבעה חלקים בלבד!
שניים לגב ושניים ללפנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה