- הוסף לסימניות
איך זה קשור?בפעם הקודמת זה היה לפני שפתחו את האגף החדש בביהמ"ד שלהם
מהקבלת פנים ממילא חסום כל בר אילן, ואחרי זה עד 12 יש קטסטרופה של מאות אוטובוסים חונים ומעלים אנשים לחזור
איך זה קשור?בפעם הקודמת זה היה לפני שפתחו את האגף החדש בביהמ"ד שלהם
זה בהחלט אינטרס, אבל אם מישהו היה מעז - זה אמור להיות דרישה שמופנית ולא טובה שעושים לציבור.זה אמור להיות אינטרס של העירייה, שלא יסגרו חצי עיר, במיקום מרכזי מאוד כבר אילן ומלכי ישראל.
את החתונה שלך הם גם מימנו כדי שלא תעשה אותה על ציר בר אילן מחוסר מקום אחר?והעירייה תממן
ולהשבית חצי עיר בכל שעות העומס, זה גם על חשבון התושבים.אבל למה על חשבון העירייה, קרי התושבים?
לא מדובר כאן על צורך של איש אחד מול כל תושבי ירושלים.את החתונה שלך הם גם מימנו כדי שלא תעשה אותה על ציר בר אילן מחוסר מקום אחר?
את *באמת* משווה?לא מדובר כאן על צורך של איש אחד מול כל תושבי ירושלים.
אלא על צורך של עשרות אלפים- יש הבדל.
(בכלל לא בטוח שחתונה בארנה תשנה את המצב.)
גם הלוויה של רב חיים חסמה את כל המדינה וזה היה נראה לנו אופציה הגיונית.
אני לא גורית- וכן אני מעזה להשוות!!!!!!!!את *באמת* משווה?
תעזבי את ענין החשיבות כי לא נגיע להסכמות.אני לא גורית- וכן אני מעזה להשוות!!!!!!!!
מבחינתם להיות בחתונת הרבה זה מצווה לא פחות מלוות את רב חיים למנוחות!!!
ההבדל הוא שהחתונה יכולה להתקיים כדת משה וישראל בכל מקום בארץ ובעולם.אני לא גורית- וכן אני מעזה להשוות!!!!!!!!
מבחינתם להיות בחתונת הרבה זה מצווה לא פחות מלוות את רב חיים למנוחות!!!
יש אנשים שחושבים אחרת מכם ולא בטוח שהם טועים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים