דרוש מידע ירושלמים? או מתכננים היום נסיעה לירושלים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בפעם הקודמת זה היה לפני שפתחו את האגף החדש בביהמ"ד שלהם
איך זה קשור?
מהקבלת פנים ממילא חסום כל בר אילן, ואחרי זה עד 12 יש קטסטרופה של מאות אוטובוסים חונים ומעלים אנשים לחזור

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות אינטרס של העירייה, שלא יסגרו חצי עיר, במיקום מרכזי מאוד כבר אילן ומלכי ישראל.
זה בהחלט אינטרס, אבל אם מישהו היה מעז - זה אמור להיות דרישה שמופנית ולא טובה שעושים לציבור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את החתונה שלך הם גם מימנו כדי שלא תעשה אותה על ציר בר אילן מחוסר מקום אחר?
לא מדובר כאן על צורך של איש אחד מול כל תושבי ירושלים.
אלא על צורך של עשרות אלפים- יש הבדל.
(בכלל לא בטוח שחתונה בארנה תשנה את המצב.)
גם הלוויה של רב חיים חסמה את כל המדינה וזה היה נראה לנו אופציה הגיונית.

• הוסף לסימניות
לא מדובר כאן על צורך של איש אחד מול כל תושבי ירושלים.
אלא על צורך של עשרות אלפים- יש הבדל.
(בכלל לא בטוח שחתונה בארנה תשנה את המצב.)
גם הלוויה של רב חיים חסמה את כל המדינה וזה היה נראה לנו אופציה הגיונית.
את *באמת* משווה?

• הוסף לסימניות
את *באמת* משווה?
אני לא גורית- וכן אני מעזה להשוות!!!!!!!!
מבחינתם להיות בחתונת הרבה זה מצווה לא פחות מלוות את רב חיים למנוחות!!!
יש אנשים שחושבים אחרת מכם ולא בטוח שהם טועים!

• הוסף לסימניות
תעזבי את ענין החשיבות כי לא נגיע להסכמות.
ההבדלים המשמעותיים:
א. לויה היא ארוע לא מתוכנן, אלא תוך כמה שעות צריכה להתקיים. ואי אפשר להערך ולבחור חלופה נוחה יותר.
ב. היא קורית פעם בכמה שנים ולא כמה פעמים בשנה.

• הוסף לסימניות
יש אנשים שחושבים אחרת מכם ולא בטוח שהם טועים!
ההבדל הוא שהחתונה יכולה להתקיים כדת משה וישראל בכל מקום בארץ ובעולם.
אך הלוויה אמורה לצאת מביתו / בית מדרשו ולהגיע לחלקת קברו בלי אופציה למסלול חילופי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה