כללי ירושלמים, אני עוברת בעז"ה לירושלים וצריכה את עזרתכם, מותר פעם לא בתחומי הגרפיקה?

• הוסף לסימניות
אני עוברת בעז"ה לירושלים וצריכה את עזרתכם, מותר פעם לא בתחומי הגרפיקה?

אני מחפשת בדחיפות ובמהירות דירה לקניה בירושלים אזורים מועדפים:
1. קרית צאנז
2. עזרת תורה
3. רוממה
4. אונסדורף - מטרסדורף

מעדיפה דירה עם שטח גדול ולא מושקעת בכלל (אפשר חורבה להריסה)

חייבת נוף ירושלמי טיפוסי....

מי שמכיר מוזמן לתווך.

תזכו למצוות
רוחי

• הוסף לסימניות
מה התקציב?

• הוסף לסימניות
איזורים יקרים בחרת לך...

• הוסף לסימניות
עברתי ממש לאחרונה דירה אז אני די מתמצאת... (אמנם לא באזורים האלה.. אבל אולי אני אוכל לעזור..)
כמה חדרים? מה התקציב?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה השכרה ברמות! בדירה חדשה - אוכל לעזור לך.

פרטים באישי...

• הוסף לסימניות
מפרגנת לכם בשמחה רבה מאד.
ומקווה ומתפללת לאושריכם ולחיים טובים ונעימים עד 120 במקום הטוב ביותר בשבילכם.
ות'אמת, גם מתפללת שלא אפסיד...

• הוסף לסימניות
זכור לי משו ברוממה,
אבדוק את זה.
ברוכה הבאה לעירנו נשמח תמיד לעזור. :)

• הוסף לסימניות
זאל זיין מיט הצלוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה