כללי ירושלמים > כנסו >

• הוסף לסימניות
איזה עיתון פרסום הכי מומלץ בירושלים לציבור שלנו.
פרסום לנשים
פרסום לגברים

• הוסף לסימניות
תהיי בטוחה שגם הירושלמיים לשעבר יכנסו, ואני ביניהם...;)
אני טיפונת מתמצאת עדיין, ואם אני צודקת - לעניין.
הירושלמים בהווה יכריעו...

• הוסף לסימניות
רואים שרובכם כאן ירושלמים לשעבר!
היום בלע"ה העיר מוצפת בחינמונים אין ספור,
מרוב עלונים ועיתונים כבר לא רואים את היער...
יש את לענין ותכל'ס הותיקים, פרסום חזק ומידע כבר גם די נכנסו,
חוץ מזה יש עוד כמה שאינני זוכרת את שמם כרגע.
לגבי יעילות הפרסום- אינני בטוחה שתכלס ולענין הם העדיפים. הם כ"כ גדושים בפרסומות, שברוב הפעמים כבר אין כוח לרפרף על כל העמודים.
מה שאין כן החוברות הקטנות, שאם יש שם מהו- זה יותר בולט.
אני אישית הפסקתי להעלות הביתה את החינמונים.
אני מרפרפת עליהם בחדר המדרגות, ואם אני רואה משהו מענין- אני מוציאה את הדף המבוקש. כל השאר- לפח הכניסה.

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת שכן כדאי תכלס ולעניין דווקא בגלל שהם כ"כ מלאים, ם מישהו מחפש משהוהוא ייקח את אלו ששם אפשר למצא מבחר גדול ולא צריך לעבור על כמה עלונים.
אם משהו קטן יותר אז רק מידע או פרסום חזק ששניהם מגיעים ביופ ראשון ועליהם עוד מסתכלים.

• הוסף לסימניות
תכלס - מנסיון
אנחנו עובדים איתם שנים. הפרסום אצלם עובד מעולה.

• הוסף לסימניות
בירושלים יש כאלה שמסיבות כאלה ואחרות הם לא יפתחו את העיתונים כמו יתד, מרכז העניינים ועוד, משא"כ בקטנים הם כן מעיינים
גם אני מצטרפת וממליצה על לעניין, לאחרונה תכל'ס יותר מופץ ואני חושבת ששתיהם מגיעים לאותם אזורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה