דרוש מידע ירושלמים, כשאתם זקוקים לבעל מקצוע, היכן תחפשו אותו?

• הוסף לסימניות
בד"כ, בפרסומונים בשכונות,
לא הייתי סומך על גוגל וכד' - כי לא תמיד זה אנשים הגונים!

• הוסף לסימניות
גם דרך פרוג אבל עם בדיקה יסודית
נכוויתי פה עם 2 בעלי מקצוע שהומלצו בפורום .

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשאול מה מיוחד במדרג?
אה זה פשוט מאוד נח
1726662000196.png
1726662004669.png

• הוסף לסימניות
גם דרך פרוג אבל עם בדיקה יסודית
נכוויתי פה עם 2 בעלי מקצוע שהומלצו בפורום .
וודאי הולך כאן המלצות של ניקים אנונימיים, אני אתמול ראיתי דיון על בעל מקצוע כלשהו שאני מכירה את הניק שפתח את האשכול, והוא הבן של הבעל מקצוע שהומלץ שם עי כמה ניקים שמכרה אותם כמשפוחה.., זיהיתי את רוב הניקים שהמליצו עליו וכמובן בסוף הדיון הוא כתב תודה על ההמלצות על XX לקחתי אותו.

• הוסף לסימניות
1726664332278.png
תודה לכל העונים, כרגע אלו התוצאות מתוך 33 תגובות.
אפשר להמשיך לענות, תודה רבה רבה על המענה!
אני בטוח שזה יכול לתת כיווני מחשבה לאנשים רבים.
כרגע אני צריך לברר איך המכרים שלכם מוצאים בעל מקצוע...

• הוסף לסימניות
לתת שירות לחברה פופולארים שמדברים עם כל השכונה או לעסקנים שעוזרים לכל מיני אנשים ומתייעצים איתם
אפשר בכל שכונה או מגזר לתת ל3 ראשונים במחיר פיצוץ בתור פרסום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה