לצערי עדיין לא.גלומה יש חדש?
בדרך כלל מי שעונה לי תשובה אני נותנת לייקלצערי עדיין לא.
יזמית את!יהודים יקרים
בכמה דקות אפשר לקחת חלק במצוות השבת אבידה
ולעזור ליהודי
תשלחו לפחות לעשרה מאנשי קשר שלכם
שיפיצו הלאה
ולמצוה גדולה יחשב
זה כנראה היה בתחנה בגשר המיתרים.אולי למאבטחי הרכבת יש מידע?
או בתחנה האחרונה שלהם -נראה לי חיל האוויר- יש להם משרד שמקבל האבידות
תחנה של מה? של הרכבת? או של האוטובוס?זה כנראה היה בתחנה בגשר המיתרים.
ולא קשור לרכבת
מה בדיוק עושה הרב הזה לאבדות?הרב בנימין שר
0548483940
תחנת אוטובוס צמוד למיתרים.תחנה של מה? של הרכבת? או של האוטובוס?
אני לא רוצה לייאש אותך, אבל מניסיון שלי בסיטואציה אחרת, אם חזרת מיד למקום וזה לא היה שם, מישהו לקח את זה לעצמו. אולי הדרך בגלל שהחומר מאוד יקר וחשוב, לפרסם באותה תחנה מודעת השבת אבידה להודיע על תגמול (כספי, תחשבי כמה זה שווה לך) על 'מציאת' האבדה.תחנת אוטובוס צמוד למיתרים.
או תחנת הרכבת בתחנה מרכזית.
בין זה לזה.
ולפי זכרוני כמעט בודאות שזה במיתרים.
לא הבנתי.הוא בודק אם לבעל האבידה יש טלפון כשר או לא ולפי זה מחליט אם הוא בכלל עמיתך ויש להשיב לו את האבידה.
אני איבדתי צרור מפתחות בחנוכה.מה בדיוק עושה הרב הזה לאבדות?
@קולמוס פלסטיקנראה לכם שהוא יכול לעזור לאבדות מלפני שנים רבות?
אפשר עוד מידע עליו, חוץ מענין ההצלחות באבדות?
אין לו סקייפ , אז לא אוכל לומר לך איזה גיל או חוג הוא שייך, גם לא אדע מה הוא עושה בחיים ובן כמה שוחחתי איתו טלפונית והיה נשמע באיזור גיל 40 תוכל לשאול את מי שהביא את מספרו @קולמוס פלסטיק@קולמוס פלסטיק
@bbr
@יהודה וולף
תוכלו לספר לאיזה חוג הוא שייך (צאנז?) מה בערך גילו? באלו עוד תחומים עם ישראל נעזר בו באופן מיוחד (שיעורי תורה, שיחות, התוועדויות, חסד, והשמים אינם הגבול)?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים