תח"צ ירושלמים, תופעה מוזרה עם נהגי אקסטרה ירושלים- האם נתקלתם??

• הוסף לסימניות
3 פעמים השבוע זה קרה לי! שאלתי בשכונה וריכזתי עוד כמה תביעות דומות! חייבים לשים להם גבול!!!

הנהג עוצר באמצע הדרך, ללא סיבה הנראית לעין, ואומר שלא יכול להמשיך ליסוע, מוריד הנוסעים.
אחת מהפעמים זה קרה באמצע הכביש ראשי, 20 דק' היינו כלואים, עד שהואיל ברוב טובו ליסוע עד לתחנה הקרובה.
פונה על במה זאת לשכונות נוספות הסובלות מ'אקסטרה' אם יש לכם סיפורים דומים, אנא שלחו אלי!
עם פרטים אישיים שלכם (שם, כתובת, ת.ז.) ופירוט ככל האפשר על קו, תאריך ושעה.
rivka.zaks1 gmail.com

כ"כ אשמח להמלצות למי לפנות עם המידע, הציעו לי לרב מקלב.

• הוסף לסימניות
3 פעמים השבוע זה קרה לי! שאלתי בשכונה וריכזתי עוד כמה תביעות דומות! חייבים לשים להם גבול!!!

הנהג עוצר באמצע הדרך, ללא סיבה הנראית לעין, ואומר שלא יכול להמשיך ליסוע, מוריד הנוסעים.
אחת מהפעמים זה קרה באמצע הכביש ראשי, 20 דק' היינו כלואים, עד שהואיל ברוב טובו ליסוע עד לתחנה הקרובה.
פונה על במה זאת לשכונות נוספות הסובלות מ'אקסטרה' אם יש לכם סיפורים דומים, אנא שלחו אלי!
עם פרטים אישיים שלכם (שם, כתובת, ת.ז.) ופירוט ככל האפשר על קו, תאריך ושעה.
rivka.zaks1 gmail.com

כ"כ אשמח להמלצות למי לפנות עם המידע, הציעו לי לרב מקלב.
הדבר קורה בקרב הנהגים ממזרח ירושלים, וגם נהגים שנוסעים עם בלימות חזקות משתייכים לאותה קבוצה, מה שגם די מובן למה זה קורה רק אצלם.

• הוסף לסימניות
עוד כשבוע יתחיל הרמדאן ויש מצב שסמוך לשקיעה פתאום הרבה אוטובוסים יתקעו......
אפשר לא לרדת כמש"כ @שלמה זלמן היהודי ואפשר גם לתעד את האוטובוס מפליג לדרכו בלי בעיה אחרי שכל הנוסעים ירדו ולהגיש תלונה למשרד התחבורה.
יש בהחלט מקרים של נהגים שמורידים את הנוסעים ואח"כ מריצים את כל המסלול בלי להעלות נוסעים [ככה זה נראה ב GPS שהם מילאו את תפקידם נאמנה]
ככל ונהג נוהג בפראות חשוב לתעד ולהתלונן, במקרים קשים אפשר להזמין משטרה תוך כדי נסיעה, אם נהג ייעצר ע"י שוטר פעם ופעמים הוא יחשוב שוב לפני שהוא מתפרע.

• הוסף לסימניות
אם נהג ייעצר ע"י שוטר פעם ופעמים הוא יחשוב שוב לפני שהוא מתפרע.
נכון, אבל אתה תישאר להמתין לאוטובוס הבא.
בגשם.
או ברוח.
או בכלל באמצע כביש 1.
לכן אני לא מתקשר למשטרה על הנהגים האלה מ"תנופה" שכל הנסיעה מתעסקים בטלפון.
עד עכשיו זה עבר בשלום.
איכשהו.

• הוסף לסימניות
יואו גם לי זה קרה שבוע שעבר! הוריד את כולם בגלל שהיה קצת פקוק החליט שהוא לא נוסע במסלול הרגיל
כל האוטובוסים כן המשיכו במסלול

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית זה היה בנוהל עד לפני תקופה קצרה.

לא יודעת אם הפסיק.

צריך להתקשר לחברה ולדרוש לקבל תיעוד של התקלה כולל סימוכין למשרד התחבורה, אולי זה ירתיע אותם והם ימשמעו את הנהגים.

• הוסף לסימניות
השבוע במו"ע קו 3 אוטובוס תקין, באמצע תחנה עצר אמר שיש תקלה הוריד את כולם.
בדקתי בלוח השעונים הכל בסדר אין שום נורה או משהו (יש לי רשיון..)
מיד שכולם ירדו האוטובוס התקול התחיל לנסוע כמתוקן ורגיל, באורח פלא..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה