תח"צ ירושלמים, תופעה מוזרה עם נהגי אקסטרה ירושלים- האם נתקלתם??

מהבוקר:
הנהג של קו 56 החליט שלא מתחשק לו להעלות נוסעים בתחנת גולדה מאיר-בר אילן.
הוא עמד בתחנה עם דלת סגורה ונופף לכולם שיחכו לאוטובוס הבא.

כמה דקות אחר כך, נהג של קו 89, גם הוא ’אקסטרה’, כמעט דרס בפראות קשיש חרדי ומלווהו שעברו את הכביש.
הם אמנם עברו לא במעבר חציה, אבל התנועה ממילא עמדה בגלל פקקים כבדים בצומת בר אילן.
כשהם היו באמצע החציה, הנהג לחץ על הגז והתקדם אליהם בנהיגה פרועה, בכוונה תחילה, כאילו הוא הולך לדרוס אותם.
הוא עצר (בבלימה מטלטלת ומכוונת) מילימטר מהקשיש ומלווהו.

היה לי סיפור די דומה באותו קו - 55, כשהוא עוד היה של אגד.
כן, גם באגד יש מחבלים (בשעות הערב והלילה בעיקר...)
ושלחתי פניה.
וקראו לי להעיד.
בשעות הפעילות הנפלאות - צפה בקובץ המצורף 1911312
ובאתי. על חשבון הפסקת הצהרים בכולל,
והשומרת בכניסה, איזו ערסית שחצנית, לא נתנה להיכנס כלל לבנין כי "הם כבר הלכו".
כשניסיתי לומר שאלו שעות קבלת קהל, היא ענתה שהבנין הזה בכלל לא מיועד לקבלת קהל,
וזה רק זמני שמחלקת חקירות במשרד התחבורה שם,
והתחושה היתה שזה בכלל לא לכבודה לשוחח עם פשוטי עם כמוני.
אחר כך הם הוסיפו באתר את השורה הזו:
צפה בקובץ המצורף 1911316
מאגד קיבלתי איזו הודעה שהנהג יוזמן לבירור ע"י מנהל הסניף. וזהו.
לא רוצה ליאש, אבל תברר טוב לפני שיש מישהו במשרד בכלל.
זה ממש מוזר כי אצלי קבעו תור לשעה קבועה, וגם המאבטחים נתנו לי להכנס רק אחרי שווידאו שיש לי תור.

שלחתי תלונה בחוסר חשק, זה נראה שהם לא עושים כלום עם כל התלונות
אצל אקסטרה באמת אין לי מושג כמה זה אפקטיבי.
אבל על תלונות כאלו במשרד התחבורה קונסים את החברה, מתי שישתלם לחברות לתת לנו שירות טוב הם יעשו את זה.
אז יישר כח על התלונה כי עזרת גם לי.

נסיעה אתמול מיום הפורים.. בשעות היותר סבירות {12:20}
דולגו רוב התחנות ברמת שלמה....
וכשהגענו לכניסה לעיר כמובן קרתה תקלה פיקטיבית וכולם ירדו....
{היה נראה כמו התלבטות של הנהג האם יש לו כח להמשיך כרגיל או לעצור..}

@מנוי פרימיום אשמח שתבדוק לי האם הנהג עשה מיד אח״כ עוד מסלול כי לטענתו הוא נוסע מיידית למוסך..
{קו 57 של 12:20 מרמת שלמה למרכזית הארזים}
בדאטאבוס רואים שהוא חזר למרכזית הארזים! וכלל לא נסע למוסך...

מצורף התיעוד של הנסיעה - התחילה כך:
נסיעה שהתחילה כך.png
והסתיימה כך.png

והסתיימה ככה:(:(:(

בדאטאבוס רואים שהוא חזר למרכזית הארזים! וכלל לא נסע למוסך...
בדאטאבוס רואים עצירה בכניסה לעיר בשעה 13:05
לאחר מכן - בשעה 15:59 הוא ממשיך מאותו מקום ונוסע לכיוון הר חוצבים, שם נפסקים אותות ה-GPS.
רכב 73258603

נראה לי שם המוסך.
אם מדובר בבעיה בטעינה אז כנראה הוא חזר לשם לטעינה.
אבל בכל מקרה זה לא מתקבל הדעת!
יש שם מוסך בחניון?.. לא בטוח..

בכל אופן תיארתי את מהלך הנסיעה כדי שיובן שכל הנסיעה היתה בכלל טובה גדולה של הנהג לעצם קיום הנוסעים..

דילוג על רוב המסלול ברמת שלמה, אי עצירה בהרבה תחנות, בצומת רמות לעצור באמצע הכביש {נתיב אמצעי גב לגב לאוטובוסים שכבר עמדו ברציף..} תוך סיכון הנוסעים היורדים, העיקר שחלילה לא יעלו עוד נוסעים חדשים..

ואז כשהגענו לכניסה לעיר ובדיוק הפסדנו רמזור שמאלה הוא סטה בב״א מהנתיב האמצעי שבו פונים שמאלה ופנה לנתיב הימני לכיוון גינות סחרוב... שם הוריד את כולם בגלל תקלה כמובן..

מה שהכי תפס אותי בכל האירוע הזה.. היה שהוא אפי׳ לא הרים את הקול אלא הודיע כבקי ורגיל יש תקלה..
כאילו הוא מודיע שמי שביקש כניסה לעיר אז זה פה..
והכי מדהים שאף נוסע לא בירר מה קרה כולם כבר מורגלים לזוועה הזו...

בדאטאבוס רואים עצירה בכניסה לעיר בשעה 13:05
לאחר מכן - בשעה 15:59 הוא ממשיך מאותו מקום ונוסע לכיוון הר חוצבים, שם נפסקים אותות ה-GPS.
רכב 73258603
מה הכוונה רואים עצירה בכניסה לעיר הוא לא נסע מיידית לארזים??? {כך היה נראה לי..}
הוא גם אמר שהוא נוסע מיידית למוסך.. {ביקשתי להישאר אבל מכיוון שהוא החל לצאת מהעיר בפועל פיחדתי וירדתי..}
אם ככה אני בבעייה אם החברה תטען שאכן הייתה תקלה, לא!? {הנהג פשוט המשיך את הצום על חשבוננו..}

{היו כמה שוטים שפתחו את הדלת האחורית בכח כדי לרדת באמצע ההמתנה הארוכה לפני הרמזורים של צומת רמות,
כך שהחברה תוכל לטעון שזה גרם לתקלה.. קיצור אין אפי׳ על מי לפרוק..}

נערך לאחרונה ב:
הבעיה אצל אקסטרה שהם לא מתיחסים בכלל לתלונות שנשלחות אליהם,
אין דרך לדעת אם בכלל זה מגע אליהם ומישהו מסתכל על זה...
באגד התלוננתי פעם תלונה על התנהגות של נהג והם התקשרו אלי לעדכן שעשו לו שימוע,
אקסטרה בכלל לא מתיחסים.
אם יש להם כל היום 'בעיות' על פי דברי הנהג
תתלוננו להם שזה ממש אמור להפחיד אותכם לנסוע...

אם זה לא יעזור תפסיקו לנסוע באוטבוסים האלו עד שלא
משנים את זה.

מה הכוונה רואים עצירה בכניסה לעיר הוא לא נסע מיידית לארזים??? {כך היה נראה לי..}
הוא גם אמר שהוא נוסע מיידית למוסך.. {ביקשתי להישאר אבל מכיוון שהוא החל לצאת מהעיר בפועל פיחדתי וירדתי..}
אם ככה אני בבעייה אם החברה תטען שאכן הייתה תקלה, לא!? {הנהג פשוט המשיך את הצום על חשבוננו..}

{היו כמה שוטים שפתחו את הדלת האחורית בכח כדי לרדת באמצע ההמתנה הארוכה לפני הרמזורים של צומת רמות,
כך שהחברה תוכל לטעון שזה גרם לתקלה.. קיצור אין אפי׳ על מי לפרוק..}
אתה יכול לדווח למשרד התחבורה בכל מקרה

אם היתה תקלה החברה תצטרך להסביר למשרד התחבורה מה היתה התקלה והאם זה הצדיק הורדה של הנוסעים. החברה תצטרך להסביר למשרד את הפער בנתוני ה-GPS לאורך כמעט 3 שעות. בכל מקרה סביר שהחברה לא תצא מזה טוב.

נערך לאחרונה ב:
אתה יכול לדווח למשרד התחבורה בכל מקרה

אם היתה תקלה החברה תצטרך להסביר למשרד התחבורה מה היתה התקלה והאם זה הצדיק הורדה של הנוסעים. החברה תצטרך להסביר למשרד את הפער בנתוני ה-GPS לאורך כמעט 3 שעות. בכל מקרה סביר שהחברה לא תצא מזה טוב.
תכננתי בכ״מ להתלונן במשרד התחבורה.. {יש הרבה עבודה.. :( על פורים הצטברו עם הרבה עין הרע מלא תלונות..}

אבל כאן באמת לא ברור לי מה להדגיש ואיך לכתוב את התלונה.. {הלינק ששמת חסום לי..}
תוכל לכתוב מדויק יותר מה לדעתך צריכה להיות התלונה העיקרית ובמה להתמקד?..

נערך לאחרונה ב:
תוכל לכתוב מדויק יותר מה לדעתך צריכה להיות התלונה העיקרית ובמה להתמקד?..
לדווח על סעיף 'תקינות וניקיון אוטובוס', לתאר שהנהג הוריד את כל הנוסעים ולא המשיך במסלול. במשרד התחבורה יוכלו בעצמם לראות מה הוא עשה על המסלול והאם הוא העלה נוסעים בהמשך המסלול.
יתכן שתקבל מענה שהחברה דיווחה על תקלה, אבל אני מאמין שהצטברות פניות על תקלות תביא לשינוי יסודי בהמשך (מניסיון בגוש דן).

ביקשו להעביר הערב:
בשעה זו עדיין מאושפזים מספר פצועים ביניהם ילדים עקב השתוללות של נהג אוטובוס מחברת אקסטרה שפגע בהם הבוקר בצומת יחזקאל ירושלים המשפחה מחפשת תמונה של האוטובוס והאירוע נייד 0559601618.
בנימה אישית: כמות התאונות והכמעט תאונות שהם עושים עלולה להסתיים בטרגדיה ח"ו ואין למי לפנות.
הכתובת על הקיר, כל מי שנוסע בחברה הזו רואה אותה וזה לא מעניין אף אחד למעלה. אשכרה אין כתובת שתעצור את מסע הטירוף של הרוצחים של אקסטרה.

שה' ישמור. נותנים לנהגים 'שלטון' על האוטובוס ונוסעיו...
יש באוטובוסים עצמם מצלמות! צריך לתבוע מהם ע"י עו"ד שיביאו את ההסרטה. וכן בתחנות, אם הוא עבר ליד התחנה, בד"כ יש גם מצלמות שם
רפואה שלמה לכולם במהרה, וגאולה לכולנו בקרוב!

ביקשו להעביר הערב:
בשעה זו עדיין מאושפזים מספר פצועים ביניהם ילדים עקב השתוללות של נהג אוטובוס מחברת אקסטרה שפגע בהם הבוקר בצומת יחזקאל ירושלים המשפחה מחפשת תמונה של האוטובוס והאירוע נייד 0559601618.
בנימה אישית: כמות התאונות והכמעט תאונות שהם עושים עלולה להסתיים בטרגדיה ח"ו ואין למי לפנות.
הכתובת על הקיר, כל מי שנוסע בחברה הזו רואה אותה וזה לא מעניין אף אחד למעלה. אשכרה אין כתובת שתעצור את מסע הטירוף של הרוצחים של אקסטרה.
אין כתובת?
"אקסטרה" היא שותפות של "איזי בס", קבוצת "אלון" ו"ציר תיור".
"אלון" בבעלות מוטי בן משה - אדם דתי. אין מישהו שקשור איכשהו?
"איזי בס" נמצאת בבעלות חרדית.
בטח יש מישהו שמכיר מישהו...
"ציר תיור" בבעלות ערבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה