- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמחו;1797635:הכותל ריק לחלוטין
לא לחלוטין. רואים במצלמות הכותל תנועה. חלשה, אבל קיימת.
ואחרי הכל השעה 00:30.
נכתב ע"י שמחו;1797635:הכותל ריק לחלוטין
רצינית? לא שמתי לבנכתב ע"י happy;1797288:אני גם באשדוד לא יוצאת כשלא צריך והרחובות יחסית ריקות.
נכתב ע"י זוהר טל;1797280:אגיד לכם את האמת, היום הייתי צריכה להיות ברופא שיניים ברח' אגריפס,וביטלתי את התור לאחר הפיגוע במלכי ישראל.
וגם את מסע קניית הציוד לחורף ביטלנו וניסינו לחפש נעליים ליד הבית... עדיין לא מצאנו
אפילו שרציתי מאד לנצל את בין הזמנים.
מה לעשות, מפחיד!
תגידו משהו אבל, פתאום התעוררתי היום לחשוב,
מה קרה פתאום שהערבים הרימו ראש בבת אחת? היה משהו מצידנו קודם?
לא שהם צריכים סיבה, אבל מוזר שפתאום ביום אחד כולם התעוררו, הא?
נכתב ע"י avitalush;1797304:גלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י יוגורט;1797964:אני הולכת ביד עם כבל usb ארוך(יש לי בתיק קבוע בלי שום קשר למצב).
מרחוק וחזק זה יכול להיות ממש כואב...
שלא נזדקק
נכתב ע"י שחר עולה;1797682:אני חושבת שלפעמים אנשים נכנסים לפניקה מיותרת, המחבל הכי אכזרי ומושחת לא היה יכול אם ה' לא היה מחליט את זה מלמעלה, הנה בקרית גת המחבל נכנס לה לתוך הבית וברוך ה' לא קרה שם כלום, לפעמים אנשים ממש נכנסים לפניקה ולא יוצאים לדברים חשובים אפילו (לדוגמא חברה שלי מתחתנת השבוע ביום חמישי בירושלים, לא מספיק כל הלחץ של ערב החתונה, דודים שלה מתקשרים לאחל לה מזל טוב מהטלפון ולעדכן אותה שהם כנראה לא יבואו לחתונה בגלל שהם מפחדים) די לפעמים זה כבר מוגזם, מי שצריך למות ימות ולא משנה מה הוא יעשה (סליחה על הבוטות) כמובן שאנחנו צריכים לעשות השתדלות לא ללכת למקומות שמוגדרים כמקומות סכנה (באמת! לא גאולה) להיזהר שאנחנו הולכים ברחוב אבל מי פה לא לעשות דברים שצריך לדעתי זה סוג של חוסר אמונה
זאת דעתי
הנושאים החמים