נכתב ע"י שמחו;1798949:כעת בכותל, חצי שעה לשקיעה. ואין מנין יהודים. עצוב.
נכתב ע"י שושן צחור;1798992:במצלמות הכותל רואים לפחות שלושה מנינים (אם כי יתכן שחלק שוטרים),
מעניין שעזרת הנשים מלאה יותר מאשר בגברים.
נכתב ע"י בפונטציאל;1799060:אתה עובד במטה המטרה ואחראי על מצלמות האבטחה? מנין לך?
נכתב ע"י שושן צחור;1799067:
נכתב ע"י שושן צחור;1798992:במצלמות הכותל רואים לפחות שלושה מנינים (אם כי יתכן שחלק שוטרים),
מעניין שעזרת הנשים מלאה יותר מאשר בגברים.
נכתב ע"י הוליווד;1800212:נכון שיש כאלו שמזלזלים,
אבל היו פעמים שגז פילפל/מדמיע או שאר אמצעי הגנה סייעו להציל חיים,
גם בפיגוע ברכבת הקלה, לאחר שדקר ורוסס ע"י חבר הנדקר, רצה להמשיך במסע ההרג שלו, אך כיוון שהיה מעורפל ניסה אך לא הצליח לדקור באנשים.
בירושלים לדעתי אסור להסתובב בלי נשק... (מאד קל להוציא רשיון ולעובדי הוראה יש מסלול מקוצר) כמו שביישובים בשומרון וכו' יש לכולם נשק, ובירושלים יש יותר פיגועים מאשר בהתנחלויות, אודות לקן הצרעות השוכן במזרח ירושלים. (רוב הרוצחים והטובחים הגיעו משם)
ולמי שאין נשק, שיצטייד לפחות באיזהו אמצעי הגנה, אקדח גז פילפל וכד' בגדר השתדלות.
מעניין, הייתי ביום שלישי בסניף גב"ש והקופות היו מלאות באנשים עם עגלות מלאאאאאוווווווווותנכתב ע"י אילתf;1800309:אתמול אושר עד סניף רב שפע היה ריק!!!!!!!
בקופות חיכו לאנשים....
היה כיף להסתובב בנחת![]()
נכתב ע"י אילתf;1800309:אתמול אושר עד סניף רב שפע היה ריק!!!!!!!
בקופות חיכו לאנשים....
היה כיף להסתובב בנחת![]()
נכתב ע"י hila;1800243:אני אתמול לא הלכתי לעבודה. (מאחר והתחנה בה היה הפיגוע במלכי ישראל הנה בדיוק התחנה שלי)
והיום (ה') היה ברור לי שאני לא הולכת מאחר ואני חוזרת תמיד בקו 68 וזה לא רק בגלל זה תדעו לכם שאתמול היה נס ענק זה תחנה שתמיד עמוסה מאד מאד על אוטובוס שבד"כ מפוצץ...
היום באתי במונית כי הבנתי שזה לרוע המזל לא יגמר מהר...מפחיד מאד
הנושאים החמים