קורונה ירושלמית בכללית, בבקשה תעזרי לי!!

• הוסף לסימניות
אני חייבת תור לבדיקת קורונה היום, ו
כמה שיותר מהר!!!
יש לי תור מחר ב11 במד"א בכיסופים ברמות,
אבל זה דחוף לי להיום,
בבקשה!

• הוסף לסימניות
תלכי, תמתיני, ותיכנסי בין התורים.
תמיד יש מי שמאחר או לא מגיע.

• הוסף לסימניות
אני יודעת מחברה שיש מתחם ברח' השישה עשר בפסגת זאב
היא נכנסה לשם פעמיים בלי תור מאד מהר

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מהר!!!
אבל זה דחוף לי להיום,
בבקשה!
אני הלכתי לשישה עשר בפסגת זאב בלי תור.
רק חשוב שיהיה הפניה.

• הוסף לסימניות
הבעיה במתחמים שאין בהם תור
במנהל קהילתי וכד'
שלוקח כמעט 3 ימים עד התשובה
ואני צריכה תשובה כבר מחר!

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מהר!!!
אבל זה דחוף לי להיום,
בבקשה!
הם לא מסונכרנים.
אם יש לך הפניה תגידי שיש לך תור בשעה של מחר ותכנסי.
לא הכי ישר ואמיתי אבל עובד

• הוסף לסימניות
בפיקוד העורף לוקח יותר זמן התשובות, קחו בחשבון...

• הוסף לסימניות
הבעיה במתחמים שאין בהם תור
במנהל קהילתי וכד'
שלוקח כמעט 3 ימים עד התשובה
ואני צריכה תשובה כבר מחר!
אין שום קשר. נבדקנו כמה פעמים במד"א, זה מתחם של קופ"ח, פעם אחת קיבלנו תשובה תוך 12 שעות, פעם אחרי 3 ימים ופעם אחרי קצת פחות מ48 שעות. אין בזה שום שיטתיות. אני חושבת שבהדסה יש אפשרות לעשות בדיקה עם תוצאה תוך כמה שעות, אבל זה פרטי. תבדקי שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה