דרוש מידע ירידה במשקל ללא דיאטה הייתכן ???

• הוסף לסימניות
שייך לרדת במשקל ללא דיאטה ??
ללא תשלום ל....30 דיאטנים
ללא צום ....
רק בדרך נורמלית יש כזה דבר ????

נורמלי שפתאום באמצע החיים מתחילים להשמין בקצב... ??? לא מכיר בכלל את הסיטואציה ''דיאטה'' ......
איך אפשר להוריד כ- 10 - 15 קילו ???

חכמי פרוג הבו עצה הלום !!!!!

• הוסף לסימניות
אז אני ירדתי הרבה
על ידי
ארוחות מסודרות 3 במספר
אם מתלבטים בין אוטובוס ל ברגל אז עדיף??
הליכה ברגל
התעמלות
וזהו חלא'ס לדיאטה
דווקא לדעתי יכול לעזור, למי שהגוף (והנפש :sneaky:) עדיין לא התיאשו מנסיונות דיאטה, ושהחילוף חומרים עדיין יחסית תקין

• הוסף לסימניות
אצלי עזר רק סקסנדה,
אחלה של דיאטה, ממליצה בחום

במיוחד בעודף משקל של כ- 10 קילו, זה לא אמור להיות טיפול ארוך ומייגע, ופרטתי השבוע בשרשור אחר על הזריקות, אפשר לקרוא שם

אבל בכל מקרה גם עם הזריקות - ארוחות מסודרות והליכה/התעמלות זה תנאי ראשון לכל שינוי.

• הוסף לסימניות
אולי מסיר שומנים של סנו :):):)

אבל ברצינות, כדאי לתפוס את זה עכשיו ולטפל
לפני שהדברים יוצאים משליטה.

ולא לשכוח להודות לה' שעד אמצע החיים לא הכרת דיאטה...
בדיוק לכן אני פונה.... אבל ממש לא יודע מה לעשות

הכמה ממתקים שאני אוכל ביום זה מה שעושה לי את זה ???
תמיד הייתי אוכל.....
ארוחות לא מסודרות ???
אני כרגע פחות או יותר אוכל מסודר אז מה כן ניתן לעשות ???

• הוסף לסימניות
אצלי עזר רק סקסנדה,
אחלה של דיאטה, ממליצה בחום
אוקיי אני לא מדבר ברמה השמנה כזו כי עם זריקה ייראה כמו בשואה :oops:
פשוט להוריד את ה10 קילו שקפצו עליי..
לא מעוניין בהם סתם קשה לסחוב אותם איתי לכל מקום....;):LOL:

• הוסף לסימניות
אוקיי אני לא מדבר ברמה השמנה כזו כי עם זריקה ייראה כמו בשואה :oops:
פשוט להוריד את ה10 קילו שקפצו עליי..
לא מעוניין בהם סתם קשה לסחוב אותם איתי לכל מקום....;):LOL:
אחרי זריקות לא נראים כמו בשואה :D

בכל אופן תמיד אפשר לנסות חודש של מעבר לאכילה של פחות פחמימות - יותר חלבונים וירק
לא לאכול בלילות
פעילות אירובית של לפחות 150 דקות בשבוע (מי שלא רגיל ב ה ד ר ג ה לא להתחיל להשתולל..)
ולראות אם משהו זז
אם יש ירידה - מצאת פתרון

וגם אם אין ירידה - הרווחת חיים יותר בריאים ;)

• הוסף לסימניות
דיאטנית אמרה לי פעם עזבי דיאטות
דיאטות שייך למחותנת לפני חתונה של הבת :D
ארוחות מסדורות ובריאות ופעילות גופניות
והעיקר לא לחרוג
אולי קצת יותר לפרט מה נקרא לחרוג

פעילות גופנית עוזרת לירידה במשקל ????? ווואו !!!
משנה איזה סוג פעילות ???
חיזוק שרירי הגב גם טוב ??

• הוסף לסימניות
אחרי זריקות לא נראים כמו בשואה :D

בכל אופן תמיד אפשר לנסות חודש של מעבר לאכילה של פחות פחמימות - יותר חלבונים וירק
לא לאכול בלילות
פעילות אירובית של לפחות 150 דקות בשבוע (מי שלא רגיל ב ה ד ר ג ה לא להתחיל להשתולל..)
ולראות אם משהו זז
אם יש ירידה - מצאת פתרון

וגם אם אין ירידה - הרווחת חיים יותר בריאים ;)
לא במקום שיכול לשנות הסדרי אכילה אני תמיד לא ההייתי שמן וגם עכשיו לא כ''כ אבל שם לב לקצב עלייה ה .... ולא מעטניין לשנות כי יקשה לי על התפקוד
אבל פשוט לא יודע איך להסתכל על זה זה פעם ראשונה אצלי..... ב''ה ובתקווה שגם אחרונה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה