- הוסף לסימניות
רחמנות ואם התינוק ירצה לנמנם קצת במקום נח?אין אפשרות להכנס לבנייני האומה עם עגלות, (גם לא דונה) רק במנשא
רחמנות ואם התינוק ירצה לנמנם קצת במקום נח?אין אפשרות להכנס לבנייני האומה עם עגלות, (גם לא דונה) רק במנשא
במילים אחרות זה לא מיועד לבוא עם תינוקות,רחמנות ואם התינוק ירצה לנמנם קצת במקום נח?
מי פנויה לבא בוקר שלם אם לא אמא בחלד..במילים אחרות זה לא מיועד לבוא עם תינוקות,
זה גם לא פרקטי
היית שם? איך זה?במילים אחרות זה לא מיועד לבוא עם תינוקות,
זה גם לא פרקטי
מה זה אין אף אחת שהיתה ויכולה לשתף בחויה??מישהי שהיתה שם יכולה להסביר לי איזה סגנון זה?
מה יש לי לעשות שם אם אני יכולה להיות רק בבוקר? (בלי להשאר למופע ערב)
10יודעת באיזה שעה נפתח ?
אני רוצה להגיע בבוקר
היי,כן
שולם על מקומות באולם
יש לי מספר הזמנה ולא רשום שם באיזה כסאות בדיוק נמצאים המקומות
מה שבטוח ש2 הכרטיסים הם מקומות אחד ליד השני
הכרטיסים נקנו מוקדם כך שלדעתי הם אמורים להיות במקומות טובים
תודה!הייתי כמה שנים ורק בבוקר
אם את אוהבת פרסומות וכו' זה ממש חמוד
אני אוהבת לראות גימיקים פרסומיים וכו'
נהנית מאד רק בבוקר
הייתי גם בחופשות לידה עם תינוק במנשא
זה לא כזה נורא.
יש גם כל מיני חדרים עם סדנאות חמודות וכו' ששם אפשר לשבת עם התינוק.
מה שכן מעצבן - כשמתחילות להגיע הכמויות של הבחורות,
הן דוחפות, צועקות, הופכות את זה לקיטנה צרחנית
ולצערינו גם לא מכבדות.
וכאישה שאין לה זמן לצאת וכסף
בילוי נחמד בוקר אחד בחופשת לידה של 30 שח יכול לההפך לסיוט של בחורות צורחות ודוחפות.
???ב - 10
כל הכרטיסים אזלו
(למופע ערב כבר אזל מזמן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים