יריד של המודיע מחר- תוכניה

• הוסף לסימניות
מישהוא יכול לסרוק ולהעלות את התוכניה?, התפרסמה אתמול.
יעזור לי מאד.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי לידי את התוכניה, זה פורסם בעתון בעוצמה

תכננתי להגיע ליריד בשעות הבוקר עד השעה 3 (כדי לחזור הביתה להיות עם הילדים)
ובינתיים ממש לא נראה מעניין בתוכניה,
מה אתן אומרות, גם לכם זה היה נראה לא מעניין, או רק לי?
מסקרן אותי...

• הוסף לסימניות
אני דווקא תכננתי להיפך. אני מגיעה בעז"ה מרחוק.
אחותי אמרה שתוכנית הערב: בקש ממני דבר- זה משהו משהו- רק בשביל זה שווה לנסוע.
היא ראתה את זה בסמינריון למדריכות- ויצא נפעמת- ותאמיני לי שהיא ראתה מספיק תוכניות סמינריות בשנים האחרונות- ואם היא באמת יצאה מגדרה כנראה שזה משהו משהו.

• הוסף לסימניות
אני מדברת על שעות הבוקר...

• הוסף לסימניות
הנה התוכניה:

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    1.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מתי היריד? ואיפה?

• הוסף לסימניות
כמה עולה כניסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1110907:
אני דווקא תכננתי להיפך. אני מגיעה בעז"ה מרחוק.
אחותי אמרה שתוכנית הערב: בקש ממני דבר- זה משהו משהו- רק בשביל זה שווה לנסוע.
היא ראתה את זה בסמינריון למדריכות- ויצא נפעמת- ותאמיני לי שהיא ראתה מספיק תוכניות סמינריות בשנים האחרונות- ואם היא באמת יצאה מגדרה כנראה שזה משהו משהו.

צודקת.
זה באמת עצום.

• הוסף לסימניות
התוכנית של הסוף, אם זה המצגת של לאה לנדוא "תן לי יבנה וחכמיה" אז זה שווה!!!!!
לדעתי, מי שלא משנה לה בוקר או ערב- בבוקר יש שקט, לפני שמגיעות כל הבחורות של הסמינרים, אפשר להסתובב בשקט בין הדוכנים...
יכול להיות שהם ירשו לעשות דבר כזה; להגיע בבוקר, להסתובב ואח"כ לצאת, לקבל חתימה או משהו כזה שכבר היית בפנים. ואז לחזור בערב לתוכנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1111313:
התוכנית של הסוף, אם זה המצגת של לאה לנדוא "תן לי יבנה וחכמיה" אז זה שווה!!!!!
לדעתי, מי שלא משנה לה בוקר או ערב- בבוקר יש שקט, לפני שמגיעות כל הבחורות של הסמינרים, אפשר להסתובב בשקט בין הדוכנים...
יכול להיות שהם ירשו לעשות דבר כזה; להגיע בבוקר, להסתובב ואח"כ לצאת, לקבל חתימה או משהו כזה שכבר היית בפנים. ואז לחזור בערב לתוכנית...
הם מרשים, רק שבד"כ דורשים לחתום לך על היד, וזו כבר בעיה של חציצה בנטילת ידיים.

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 6-14.png
    KB 843.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בשביל זה מפשילים את השרוול ומבקשים לחתום לך מעל פרק כף היד, מקום שאין בו בעיה עם נטילת ידיים...
ואז את גם לא מסתובבת ברחוב וכולם רואים שאת איזה אסיר נמלט:)

מנסיון, הם מסכימים לחתום לך איפה שאת מבקשת.

• הוסף לסימניות
אם יש פה אשה מאשדוד שנוסעת לכנס אשמח שתיצור איתי קשר באישי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כניסה 25 מופע ערב 15

• הוסף לסימניות
גננת,
ביקרת ביריד הבית של המודיע? נשמח אם תוכלי לענות לנו על מספר שאלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה