שיתוף ירקות ירקות זה בריא מאד מאד

• הוסף לסימניות
מהמם! נקי ויפה בעין
ממש יפה
מה זה הולך להיות? רביעיות? זיכרון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מושלם!!!!
ויאלה.. להתחיל לייצר משחקים לגננות/מורות לא'.
זה כלכך צבעוני ומושך תעין שאין לי ספק שילך טוב.

• הוסף לסימניות
ויש עוד כמה ירקות שכדאי להכיר

ירקות 2.jpg

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת?

• הוסף לסימניות
לקחת ירקות?
יש בסופר מלא, וגם יום חמישי היום אז דחוף לעשות קניות,

.....את זכויות הקלפים אני שומר לעצמי עד שייצאו לאור, אני מקווה בזמן הקרוב.

• הוסף לסימניות
אני כבר רואה את הריב על הקולורבי.
אני מבקש לא לריב על הדגשים, הדגש היחיד פה הוא על הציורים הנפלאים האלה.

נתנאל הייתי משנה לקולורבי את הרקע. אבל זה רק אני.
הכל ממש ממש יפה.

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!!
ישנם פסים דקים לבנים ברקע זה בכוונה?
ולגבי הקולורבי, גם אני ממליצה לשנות צבע רקע... הקולורבי המקסים קצת נבלע בתוך אותו גוון רקע.. וצבע אחר יבליט את יופיו, זו לפחות דעתי...

ים הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
אני כבר רואה את הריב על הקולורבי.
תאמין לי גם אני לא מבין למה החליטו בויקיפדיה לאיית ולנקד את זה ככה, רק יכול להיות שזה נכתב ככה בתרגום מאנגלית וגרמנית: Kohlrabi. הלחם של המילים Kohl – כרוב, ו־Rübe – לפת. בעברית תקינה הוא נקרא "כרוב הקלח"..
נתנאל הייתי משנה לקולורבי את הרקע. אבל זה רק אני
ולגבי הקולורבי, גם אני ממליצה לשנות צבע רקע
בהחלט תודה ששמתם לב, גם אני התלבטתי בזה, אתקן בהמשך, תודה!
ישנם פסים דקים לבנים ברקע זה בכוונה
כן, זכויות יוצרים וכו וכו..

• הוסף לסימניות
לי טיפה טיפה מפריע האותיות שהן בצבע ובפונט קצת דרסטיים לעומת הציורים העדינים משהו. בוודאי זה לצורך קריאות ובהירות, אבל במחינה עיצובית - קצת מציק לי

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את הקלפים
עשה לי חשק לאכול את מה שבחיים לא הכנסתי לפה...
ו, דרך אגב, אולי כדאי לפתוח אשכול בנושא הדקדוקי, נורא מרתק ;)
או אולי עדיף קלפים?
32.png
32.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה