ירקות מוקפצים.

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקווה שאני שואלת ברור.
הירקות שעושים כמו מוקפץ כזה מגזר, קישוא, פלפל וכו' (לא עם הכרוב, נבטים ורוטב סויה) שחותכים הכל במעבד ביחד, מה התיבול שלהם? זה הולך עם בצל?
תודה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע? קצת דחוף לי.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם לזה התכוונת. אני בדר"כ מזהיבה בצל (למרות שאפשר לוותר), ומוסיפה בשלבים את שאר הירקות. מתבלת במלח ופלפל לבד. לדעתי מספיק.

• הוסף לסימניות
אגב, מה שאת עושה ואיך שאת מתבלת,
תערבבי ותכניסי לשקית קוקי לאפיה בתנור,
חצי עבודה.

• הוסף לסימניות
מתבלת ביין לבן, רוטב סויה, אבקת מרק, מלח, פלפל

• הוסף לסימניות
גם זינגביל מצוין לזה, את יכולה להוסיף למוקפץ, פטריות חתיכות קטנות של חזה עוף לבבות דקל (שמוסיפים המון לקראנצ'יות) יש כאלו שמוסיפים גם תירס גמדי, ויש גם שמעט חלב קוקוס, גם סלרי מוסיף המון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני שמה סוכר חום, מלח וא. מרק קצת, ופלפל שחור קצת.
הירקות הם: בצל מטוגן, גזר קישואים ופלפל גפרורים, ושעועית ירוקה קפואה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה