ירקות מפלסטיק

• הוסף לסימניות
מי יודע היכן ניתן לקנות ירקות מפלסטיק?
ודווקא ירקות בודדים ולא כמה ירקות ארוזים ביחד, כי אני צריכה כמה ירקות ספציפיים (עגבניה, מלפפון, בצל, חציל, גזר, פלפל), וכשיש חלק מהם באריזה עם עוד כמה אחרים, המחיר לא משתלם...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש בחנויות צעצועים אבל לא יודעת אם בבודדים.

• הוסף לסימניות
תבקשי מהירקן שלי, הוא תמיד טוען שכל הירקות יפים כמו מפלסטיק. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;770489:
יש בחנויות צעצועים אבל לא יודעת אם בבודדים.

בינתיים לא נתקלתי, איפה שחיפשתי. אם מישהו רואה, אשמח לשמוע היכן.

נכתב ע"י אז מה;770490:
תבקשי מהירקן שלי, הוא תמיד טוען שכל הירקות יפים כמו מפלסטיק. :)

השאלה לכמה זמן הם יחזיקו מעמד במצב הזה :)

• הוסף לסימניות
בהכל ב 2..

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי ירקות ופרות בודדים ויפים באיזו מכירת משחקים ביתית, לא זוכרת איך קוראים להם ולא יודעת איפה זה היה. אולי הבני ברקים ידעו...

• הוסף לסימניות
לאמא שלי יש מלאי שהיא מעוניינת להתפטר!
פרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;770878:
אולי באיקאה

באתר שלהם ראיתי רק ירקות מבד, ולא מפלסטיק, וג"כ סלסילה עם ירקות ולא בבודדים.

• הוסף לסימניות
היום ראיתי בחנות מרכז הגנים נראה לי קוראים להם בבני ברק

• הוסף לסימניות
בבודדים או במארז??

• הוסף לסימניות
לבן שלי קנו מארז בדיוק עם הירקות שציינת.
ברחובות
מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
אם זה בדיוק עם הירקות האלה, אשמח לשמוע היכן בדיוק (ואם את יודעת מה המחיר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;771816:
אם זה בדיוק עם הירקות האלה, אשמח לשמוע היכן בדיוק (ואם את יודעת מה המחיר).

אני כמעט בטוחה (95%) שהיו שם את הירקות שבקשת ואם לא את כולם אז ממש רובם. אבדוק עוד מעט....
זה נקנה בחנות 'פאזל' ברח' וינר ועלה 20-30 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי (לא אני קניתי....)

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו ואלו בדיוק הירקות שבקשת בתוספת תפו"א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;771602:
בבודדים או במארז??[/Q
היה גם בבודדים וגם במארז
אבל אולי כדאי להתקשר קודם ולברר כי לא היה שם הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה