- הוסף לסימניות
ניתן להצטרף לקבלת שם0722-722-730
זקוק לישועה? מצפה לברכה?
אין סגולה חזקה מזו!
שבת מקור הברכה. שבת- תמצית הקדושה, הוסף לעצמך בשבת ותוסיף לעצמך ולכלל ישראל כולו ברכות. שכל המוסיף מוסיפין ליה (זוה"ק)
מקבלים שבת קודש בהדלקת הנרות לפני זמן הדה"נ, גברים ובחורים וכן בנות לא נשואות- בקבלה בפירוש, בפה מלא עוד לפני זמן הדה"נ!
מוסיפים עוד תוספת שבת ורואים ישועות!
מוסיפים קדושה ומתברכים!
אם תוסיף, יוסיפו לך. מובטח!!
1. מדליקים נרות ש"ק 10 דקות לפני זמן הדלקת נרות. ואומרים את השם שקיבלתם לישועה.
2. גברים ובנות לא נשואות לקבל שבת בפירוש ז"א 10 דק' לפני הזמן לאמר בפה מלא:"הרי אני מקבל\ת עלי קדושת שבת קודש" או באמירת מזמור שיר ליום השבת.
סיפורי ישועות שהגיעו למערכת:
זיווג הגון- בתי היתה מעוכבת שידוך. כששמענו על הסגולה התחלנו לקבל שבת- שתינו- חצי שעה לפני הזמן הנהוג במקומותינו. זכינו להקדים את ה"בואי כלה" ותוך שבועיים(!!) גם ביתי באה- כלה.
אני בחור מבוגר וניסיתי סגולות רבות.אך שום דבר לא זז. קיבלתי על עצמי הקדמת שבת וכן אני עצמי הפצתי את הדפים בישיבה ובבתי כנסת . תוך חודש! (שומעים טוב?)התארסתי למז"ט.
רפואה- חולה במחלה הנוראה קיבלו על עצמם הוא וקרוביו בהוראת רבם לקבל שבת לפני הזמן. והבריא לחלוטין בס"ד.
זש"ק- במשפחתנו 3 זוגות שציפו לילדים.ציפו. אפשר לאמור זאת כבר בעבר . כיוון שכל אחד מבני המשפחה קיבל על עצמו להוסיף משהו לכבוד שבת קודש, ומיד נפקדו בבת אחת! שלושתם!
כ-15 שנות ציפייה לזש"ק עברו עלינו. עשינו חיזוק בתוספת השבת ארגנו קבוצת נשים לקבלת שבת מלכתא 10 דק' לפחות לפני הזמן, ונושענו! אין צורך להוסיף מילה.
מפאת חוסר מקום לא נכתבו כל הישועות. תוכלו להאזין במערכת גמ"ח קבלת שבת בטל'- 0722722730.
הנושאים החמים