דרוש מידע ישיבה לא חוקית שמרעישה בשעות לא שעות

• הוסף לסימניות
היא התחילה כבית כנסת ואז מיום ליום נוספו עוד קרוואנים והוקמה לה ישיבה גדולה לא חוקית בעליל
(הבחורים מתקלחים במקווה שליד)
הבעיה הגדולה זה הרעש הכול שעות הלילה והבוקר המוקדמות הבחורים עושים רעש נוראי
ריקודים עם מזיקה מאוד בקול פצצות ביתיות שנזרקות לכיוון החלונות וסיפורי ציזבאטים בקולי קולות
ניסינו לדבר עם הרבנים וזה לא החזיק אפילו לא לילה
הרבנים לא נמצאים באזור בשעות כאלו ושכנות נזעמות שצועקות עליהם לא באמת מעניינות אותם
יש משהו שאפשר לעשות בנושא? או שנגזר עלינו לישון עם חלונות אטומים?

• הוסף לסימניות
היא התחילה כבית כנסת ואז מיום ליום נוספו עוד קרוואנים והוקמה לה ישיבה גדולה לא חוקית בעליל
(הבחורים מתקלחים במקווה שליד)
הבעיה הגדולה זה הרעש הכול שעות הלילה והבוקר המוקדמות הבחורים עושים רעש נוראי
ריקודים עם מזיקה מאוד בקול פצצות ביתיות שנזרקות לכיוון החלונות וסיפורי ציזבאטים בקולי קולות
ניסינו לדבר עם הרבנים וזה לא החזיק אפילו לא לילה
הרבנים לא נמצאים באזור בשעות כאלו ושכנות נזעמות שצועקות עליהם לא באמת מעניינות אותם
יש משהו שאפשר לעשות בנושא? או שנגזר עלינו לישון עם חלונות אטומים?
תנסו לאיים עליהם ברצינות שתפנו למשטרה וכ"ד
בתקווה ללילה שקט...:sleep::sleep::sleep:

• הוסף לסימניות
לדבר עם הצוות בצורה מכבדת, אם אני מנחש נכון אני יודע על איזו ישיבה מדובר ובעבר כבר דיברתי עם הצוות שם על כמה נושאים שטופלו
קחו בחשבון שמדובר בבחורים שחלקם הגדול בעלי לקות תקשורתית וחברתית מסוימת (ואני לא מתכוון להשתייכות מפלגתית ח"ו)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן נכון זה אותה ישיבה...
לכן לא נעים להתקשר למשטרה או משהו כזה
אבל באמת אני לא רואה דרך להמשיך ככה
זה סיוט נוראי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה