דרוש מידע ישיבה לבחורים חוצניקים ?

• הוסף לסימניות
בעלך ממנצסטר, נכון?
והוא למד שם לפני בערך 20 שנה אם לא יותר, נכון?
אז היום יש בישיבה הרבה אמריקאים- ישראלים מרמב"ש וכדו' שזה בדיוק מסוג הדברים שהם עושים. וגם לצרפתים יש סגנון לבוש משלהם, שהם מרגישים חופשי לדבוק בו גם בישיבה.

בעלי למד בישיבה, כישראלי אמריקאי, לפני לא הרבה שנים, ואלו פניה נכון להיום.
זה לא שום דבר רע, בעיני זה המקום הטוב ביותר בעולם, זה פשוט חלק מהמצב.
ואגב, גם מאנגליה מגיעים נערים מודרניים. לונדונים.
בעלי מעורה בנעשה שם היום
הישראלים שונים שם מהחוצניקים. גם היום.
בעלי בקשר עמוק עם הראש ישיבה ועם חלק מהצוות ומבקר שם...ורואה את הסגנון. ובכל פעם מחדש הוא חוזר ואומר שההבדל בין הישראלים לחוצניקים הוא אדיר.

מה שכן, יש שם בישיבה קבוצה שלא תחת הראש ישיבה הרב צבי קושלבסקי ולא מהקבוצה החזקה אלא תחת הרב פורטרום והם יותר פתוחים וביניהם הצרפתים הפתוחים יותר והרמבשי"ם וכו'. אבל זה לא האופי של הישיבה בכלל.

בכל מקרה, רותי, תבדקי אולי יתאים הקבוצה של הרב פורטרום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכירה תנסי את זה זה נשמע לי מתאים
אומנם אין לי מספר טלפון אבל אולי תוכלי להשיג אז ככה:
ישיבת "בית ישראל" ישיבה לבחורים חוצניקים (בעיקר אמריקה וגם אנגליה) שמגיעים לארץ והם לבושים ממש כמו בחורי ישיבות (כמובן יש מודרנים פחות ויותר, משובץ וכובע משובץ לדוג', אבל לא לגמרי לא בתקנון) הם משחקים כדורסל וכדורגל יש שם לבחורים אייפונים אבל הם לומדים מצויין אני חושבת שזה מתאים.
הישיבה נמצאת בנווה יעקב ברחוב זווין י-ם
תנסי, אולי זה המספר הזה: 02-6561959

• הוסף לסימניות
בעלי מעורה בנעשה שם היום
הישראלים שונים שם מהחוצניקים. גם היום.
בעלי בקשר עמוק עם הראש ישיבה ועם חלק מהצוות ומבקר שם...ורואה את הסגנון. ובכל פעם מחדש הוא חוזר ואומר שההבדל בין הישראלים לחוצניקים הוא אדיר.

מה שכן, יש שם בישיבה קבוצה שלא תחת הראש ישיבה הרב צבי קושלבסקי ולא מהקבוצה החזקה אלא תחת הרב פורטרום והם יותר פתוחים וביניהם הצרפתים הפתוחים יותר והרמבשי"ם וכו'. אבל זה לא האופי של הישיבה בכלל.

בכל מקרה, רותי, תבדקי אולי יתאים הקבוצה של הרב פורטרום.

אין לי עניין להתווכח.

לרב המדובר קוראים פורדשם והוא מרומם תלמידים באופן נדיר.

• הוסף לסימניות
אין לי עניין להתווכח.

לרב המדובר קוראים פורדשם והוא מרומם תלמידים באופן נדיר.

צודקת לגבי השם. אייתתי לפי מה שנשמע מהמבטא הבריטי של בעלי....

ואכן, זו קבוצה שבאמת יש מה לרומם אותה.
והוא אכן מרומם את הקבוצה הזו אבל זה לא הקו הכללי של החוצניקים שם בישיבה. גם היום.
בעלך אמריקאי - ישראלי. זה משהו אחד.
זה ממש לא דומה למי שהוא חוצניק לגמרי.

בכל מקרה ישיבה מעולה ואם רותי תחשוב שזה מתאים, היא תברר.

• הוסף לסימניות
לדעתי היכל התורה יכול להתאים.
הישיבה רצינית ביותר והלימוד שם הוא המרכז. אבל מאחר והקהל מגוון, יש צרפתים מכל הסוגים, יש אנגלים- החל בגייטסהדרס וכלה בילדי hasmo בני 16, רמב"שים והר נופים, ופה ושם ישראלים לחלוטין, יש דברים שהם ממש קבילים שם, ולכן יציאה למגרש קרוב, או לימוד בקפוצ'ון לא יחשבו לעניין חריג.
השפות הן עברית ואנגלית, לאנגלים הצעירים יש שיעורים משלהם, אבל לשאר הישיבה אין בעיה להסתדר רק עם עברית (למעט הפן החברתי, אבל יש גם די צרפתים בשביל החור הזה ובכל מקרה הצרפתים תמיד מעדיפים להתחבר עם עצמם)

שוב, הלימוד הוא הענין. הבחורים הטובים שם הם משכמם ומעלה. יש צוות מעולה של רבנים צדיקי אמת. אבל האווירה, בפרוש יותר מאפשרת בדברים הבלתי מהותיים (צר לי שקפוצ'ון הוליסטר ונעלי טבע נאות הם ענין בלתי מהותי בעיני )

Tj ו oj מתאים לסוג אחר לגמרי. ממש לא חרדי.
איפה הישיבה ממוקממת? לא ידעתי מכל זה

• הוסף לסימניות
בעלך ממנצסטר, נכון?
והוא למד שם לפני בערך 20 שנה אם לא יותר, נכון?
אז היום יש בישיבה הרבה אמריקאים- ישראלים מרמב"ש וכדו' שזה בדיוק מסוג הדברים שהם עושים. וגם לצרפתים יש סגנון לבוש משלהם, שהם מרגישים חופשי לדבוק בו גם בישיבה.

בעלי למד בישיבה, כישראלי אמריקאי, לפני לא הרבה שנים, ואלו פניה נכון להיום.
זה לא שום דבר רע, בעיני זה המקום הטוב ביותר בעולם, זה פשוט חלק מהמצב.
ואגב, גם מאנגליה מגיעים נערים מודרניים. לונדונים.
זה מאד מתאים לצרפתים לבוש פתוח כדורגל אבל לימוד ברמה העליונה
וזה מה שהם מחפשים
מאד מעניין אותי פרטים

• הוסף לסימניות
אני מכירה תנסי את זה זה נשמע לי מתאים
אומנם אין לי מספר טלפון אבל אולי תוכלי להשיג אז ככה:
ישיבת "בית ישראל" ישיבה לבחורים חוצניקים (בעיקר אמריקה וגם אנגליה) שמגיעים לארץ והם לבושים ממש כמו בחורי ישיבות (כמובן יש מודרנים פחות ויותר, משובץ וכובע משובץ לדוג', אבל לא לגמרי לא בתקנון) הם משחקים כדורסל וכדורגל יש שם לבחורים אייפונים אבל הם לומדים מצויין אני חושבת שזה מתאים.
הישיבה נמצאת בנווה יעקב ברחוב זווין י-ם
תנסי, אולי זה המספר הזה: 02-6561959
אייפונים ?לא נראה לי שיתאים
הם רוצים תורה ויראת שמים
זה לא מתחבר לי לאייפון
אני לא אתן לאחינים שלי להסתובב בכזה מקום
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
אייפונים ?לא נראה לי שיתאים
הם רוצים תורה ויראת שמים
זה לא מתחבר לי לאייפון
אני לא אתן לאחינים שלי להסתובב בכזה מקום
תודה בכל אופן
לפי מה שאת נשמעת זה היה מתאים הרי היום כל מי שקצת מודרני יש לו אייפון וברגע שבחור אוהב כדורגל וכדורסל וכו' באופן מיוחד (משהו שהוא צופה במשחקים/ משחק לעיתים קרובות) מסתמא יש לו גם אייפון...
בכל אופן זה לא העיקר שם.
באתי להגיד שזה ישיבה לבחורים טובים יותר ופחות הפחות מנסים להתחזק והיותר ממשיכים בהתמדה ובין לבין הם משחקים כדורסל, עושים קצת חיים וכו'.
אבל כמו שאמרתי הישיבה מתחברת יותר לסגנון האמריקאי אז אם הם לא אמריקאים אחיינים שלך, לא נראה לי שזה יתאים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שאת נשמעת זה היה מתאים הרי היום כל מי שקצת מודרני יש לו אייפון וברגע שבחור אוהב כדורגל וכדורסל וכו' באופן מיוחד (משהו שהוא צופה במשחקים/ משחק לעיתים קרובות) מסתמא יש לו גם אייפון...
בכל אופן זה לא העיקר שם.
באתי להגיד שזה ישיבה לבחורים טובים יותר ופחות הפחות מנסים להתחזק והיותר ממשיכים בהתמדה ובין לבין הם משחקים כדורסל, עושים קצת חיים וכו'.
אבל כמו שאמרתי הישיבה מתחברת יותר לסגנון האמריקאי אז אם הם לא אמריקאים אחיינים שלך, לא נראה לי שזה יתאים.
לא מסכימה איתך שכל מי שאוהב לשחק בכדור כדי להתאוורר יש לו אייפון בכיס
בכל אופן זה לא מה שאני מחפש ממש לא
אבל בואו לא נגלוש לזה שלא ינעלו לי את האשכול כי אני רוצה להעביר לו את כל המידע כאן
אגב איך אני מדפיסה את האשכול ?או שולחת למייל?

• הוסף לסימניות
זה מאד מתאים לצרפתים לבוש פתוח כדורגל אבל לימוד ברמה העליונה
וזה מה שהם מחפשים
מאד מעניין אותי פרטים

את יודעת מה אני מתכוונת סגנון לבוש צרפתי- שהם לא מתאימים את המכנסיים והנעליים שלהם לסגנון הישראלי הקלאסי. לא משהו דרמטי.
לבעלי יש חברים צרפתים, בני תורה רציניים מאד מהישיבה. שתברר. אני בטוחה שבעיר המגורים שלה יש כמה בחורים שהלכו ללמוד שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה