דרוש מידע ישיבה/מסגרת או חברותא לעובדים בירושלים

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם, אני בן 28 מירושלים מחפש ללמוד שעה - שעתיים ביום. אני עובד ביום ומחפש מקום שאני יוכל ללמוד עם חברותא או בבוקר או בערב. אם מישהו מעוניין ללמוד איתי או שמכיר מישהו אחר שמעוניין. גם אם מישהו מכיר ישיבה לעובדים, אבל לא מסגרת שצריך ללבוש שחור לבן. עדיף לי בבית וגן אבל אפשר כל ירושלים. תודה מראש לעוזרים:)

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם, אני בן 28 מירושלים מחפש ללמוד שעה - שעתיים ביום. אני עובד ביום ומחפש מקום שאני יוכל ללמוד עם חברותא או בבוקר או בערב. אם מישהו מעוניין ללמוד איתי או שמכיר מישהו אחר שמעוניין. גם אם מישהו מכיר ישיבה לעובדים, אבל לא מסגרת שצריך ללבוש שחור לבן. עדיף לי בבית וגן אבל אפשר כל ירושלים. תודה מראש לעוזרים:)
כל הכבוד ממש מעריכים, אשריך
שירבו כמותך בישראל

אני כבר ינסה להשיג מישהו

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@אבי :) ירבו כמותך בישראל!!! תעשה חיל!!!
@הבזק של שפיות תודה שתייגת אותי אשמח שתתייג אותי שוב בעניינים אלו

הקמנו בתחילת אלול בית מדרש שאולי יעניין אותך (אזור גשר המיתרים)
הלימוד הוא עיוני בצורה עמוקה ומקיפה (סוגיות) בין השעות 10:30 ל 13:00
מבחינת השטעייגן זה לא פחות מכולל חזו"א ;) כל השאר מי ומה ואייך נראה לא מעניין... התורה מחברת..
אם זה מעניין אותך צור קשר 0559745344 (שיחה )
בכל מקרה גם אם זה לא יתאים יש לי כמה רעיונות אשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה