דרוש מידע ישיבה על קברו, יש מישהו שהצליח לממש שם זכיה?

• הוסף לסימניות
ארבע זכיות בשנה וחצי האחרונות בסכום מצטבר של יותר מ1000 ש"ח (בזכיה הראשונה התקשרו לקחת פרטי חשבון)
ולא ראיתי מהם שקל
העיקר שהשנור עובד טוב.
בכל אופן לפרנס את החינמון של יום שלישי זה גם משהו.

• הוסף לסימניות
ארבע זכיות בשנה וחצי האחרונות בסכום מצטבר של יותר מ1000 ש"ח (בזכיה הראשונה התקשרו לקחת פרטי חשבון)
ולא ראיתי מהם שקל
וכנראה שגם לא תראה...
בקצב הזה יש להם חובות בסכומי עתק,
לא נראה לי שיהיה מאיפה לכסות את זה.
מה שמעצבן שהם עדיין עושים הגרלות ונותנים לציבור אשליה שמקבלים משהו.
לדעתי עדיף להם לומר שהם מפסיקים עם ההגרלות,
ובואו נראה מי לומד לשם שמיים...

• הוסף לסימניות
מידיעה!
יש אנשים שישבים על המכשיר/טלפון, שעות כל יום ועונים על כל המסלולים היומיים!
מה שמקפיץ להם את סיכויי הזכיה

• הוסף לסימניות
וכנראה שגם לא תראה...
בקצב הזה יש להם חובות בסכומי עתק,
לא נראה לי שיהיה מאיפה לכסות את זה.
מה שמעצבן שהם עדיין עושים הגרלות ונותנים לציבור אשליה שמקבלים משהו.
לדעתי עדיף להם לומר שהם מפסיקים עם ההגרלות,
ובואו נראה מי לומד לשם שמיים...
אני לא יודע מי ימשיך לשם שמים
אני יכול להגיד שלי באופן אישי זה מאוד טוב בתור מבחן על הדף היומי למשל

• הוסף לסימניות
מידיעה!
יש אנשים שישבים על המכשיר/טלפון, שעות כל יום ועונים על כל המסלולים היומיים!
מה שמקפיץ להם את סיכויי הזכיה
הם לומדים את החומר?
או שהם רק עונים על התשובות?

אני חושב שהגר"ח קניבסקי לא הצליח ללמו כזה הרבה חומר ביום אחד

• הוסף לסימניות
האם יש חדשות ?
האם לאחרונה הם נותנים את הזכיות ?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק בו עושים את המבחנים?
מה שיש בנדרים זה לינק לתרומות
קרה משהו? הפסיקו עם המבחנים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו קיבל תשלום על הזכיות בתקופה האחרונה?

האמת היא שאני נהנה מלעבור על המבחנים גם מבלי לזכות בפרס
כי עצם המבחן נותן לי הרגשה טובה

• הוסף לסימניות
אני בעבר עשיתי מבחנים וזכיתי וקיבלתי וכמו"כ מתוך מעקב קבוע על שמות הזוכים ראיתי שיש כאלה שזכו שוב שוב ואחד מהם מ. ק. מבית שמש שהכרתי דברתי עם הבן שלו ואמרתי לו איך הוא עושה כ"כ הרבה מסלולים והוא אמר לי שאביו עושה כל יום את כל המסלולים (יתכן שמאז נוספו מסלולים והיום זה פחות מעשי לעשות את כל המסלולים) והוא אמר שאביו אמר שהוא לומד בכולל של ישיבה על קברו. הוא אברך פשוט (אין אברך פשוט...) ללא שום היתכנות לפרוטקציה וכדו' אברך ספרדי בן 50 שיושב ולומד מבוקר עד ערב כמדומני גם בלי כולל והוא זכה המון פעמים.
לעצם העניין אני רוצה להעיר הערה על נושא הזכיות שהיה בזמנו לפני שנים רבות הגרלה כלשהיא שריננו שאף אחד לא זוכה או שמישהו מתוזמן עולה בהגרלה היה מדובר על הגרלה שאנשים שילמו ממיטב כספם על כל כרטיס וזה גזל גמור על כל שקל ששולם אם ההגרלה היא לא כתיקנה, אבל בישיבה על קברו אני לא מאמין שמישהו לומד רק בשביל ההגרלה אלא הוא רוצה ללמוד וזה יוצר אצלו דרבון ומחויבות לסדר הלימוד וגם זה יוצר קצת יותר ריכוז בלימוד כי עוד מעט אני עושה מבחן וזה לא נעים לוודא אחרי הלימוד שאני לא יודע את מה שלמדתי א"כ הלומד מעוניין במחויבות הזו והם לא מרוויחים אמר לי מישהו שלקח יום אחד חסות לע"נ אחיו אני לא זוכר את הסכום אבל לא נראה לי שהם מרוויחים מזה משהו חוץ מהרצון לעשות דירבון ללימוד ואם יש להם קשיים והם לא מעבירים את הכסף לזוכים זה לא טוב אבל הם לא גנבים וזה מפעל שהוקם לע"נ הרב שטיינמן במטרה קדושה אני חושב שמי שזכה צריך להיות קצת נודניק או אם הוא לא רוצה להיות נודניק ומוותר לפחות שירוויח מזה ויחליט שהוא תורם את הזכיה לישיבה על קברו

• הוסף לסימניות
אבל בישיבה על קברו אני לא מאמין שמישהו לומד רק בשביל ההגרלה אלא הוא רוצה ללמוד וזה יוצר אצלו דרבון ומחויבות לסדר הלימוד
זה ממש לא סיבה לא לעמוד בהתחייבויות שלהם. עוד "זיכוי הרבים" כזה...
אני חושב שמי שזכה צריך להיות קצת נודניק
יש עם מי לדבר שם? פעם ניסיתי ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
יש זוכה קבוע
חיים ארנון מקרית הרצוג
מפרגן לו מכל הלב
אבל איך זה יכול להיות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זכיתי פעם ב300 ולא העבירו לי כסף ואין עם מי לדבר

• הוסף לסימניות
הבנתי שבחודשים האחרונים הם נותנים זיכוי בכובעי פרסטר לכאלו שהם חייבים להם כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה