דרוש מידע ישיבת בית מאיר הקטנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למי יש מידע על הסגנון של הבחורים הצוות ומה הולך שם זה יעזור לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי עצניקים ברחוב דבורה הנביאה בבני ברק הבנתי שיש שני ישיבות קטנות אם אותו שם

• הוסף לסימניות
בבני ברק?
הם עצניקים, אם לזה התכוונת
בחורים מאוד טובים
דווקא לא כ"כ עצניקים,
אבל בנוגע לישיבה - הישי"ק טובה,
והישי"ג סגנון אחר לגמרי.
מכיר אחד האברכים שהבן שלו לומד שם.

• הוסף לסימניות
הישיבה קטנה הצוות עצניקים או הבחורים?

• הוסף לסימניות
ראש השיבה עצניק, ממקור מוסמך
הוא איכשהוא קרוב שלי ואני יודעת
הרב רוטברג הוא עצניק והוא אחד מי"ב ממשיכי דרכו של רבינו הגדול,
אבל הישיבה היא יותר בקו כמו רוב הישיבות [מתייצבים, לא יוצאים להפגנות וכו']

• הוסף לסימניות
לעניין מה הסגנון של הישיבה שם?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע מה הולך בישיבה קטנה

• הוסף לסימניות
אוקי מה הסגנון של הישיבה תכלס פתוח סגור יש משטר אין משטר וכו'

• הוסף לסימניות
הסגנון הוא צו"ל או פתוח והאם יש שם משטר או לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה