דרוש מידע ישיבת מעייני תורה למשה בבני ברק- שאלה

• הוסף לסימניות
יש שם ישיבה ישיבה וגם כולל אברכים.
סגנון פתוח...
הישיבה והכולל ביחד ? קשורים אחד לשני ?
ישיבה רגילה שהבחורים ישנים שם ?
מה הכוונה פתוח ?
בחורים טובים מודרנים או יותר לקטע השני ?
זה שיבה אשכנזית או ספרדית ?

• הוסף לסימניות
הכולל זה בד"כ אברכים בוגרים של הישיבה
כן זו ישיבה עם פנימייה
אהםםםם יש ויש כל אחד לגופו, (לא מחייב שכל מי שלומד שם הוא פתוח) הסגנון פתוח מודרני (כל אחד מגדיר פתוח אחרת.)
ישיבה ספרדית.

• הוסף לסימניות
הכולל זה בד"כ אברכים בוגרים של הישיבה
כן זו ישיבה עם פנימייה
אהםםםם יש ויש כל אחד לגופו, (לא מחייב שכל מי שלומד שם הוא פתוח) הסגנון פתוח מודרני (כל אחד מגדיר פתוח אחרת.)
ישיבה ספרדית.
זו ישיבה מוכרת בעולם הישיבות ?
אתה מתכוון פתוח מהבחינה שההנהלה מאפשרת שם דברים מסויימים כמו רישיון ולטוס לחול או בסגנון שהבחורים רואים סרטים / שירים ?
אני פשוט מנסה להבין את הסגנון שלה..

• הוסף לסימניות
זו ישיבה מוכרת בעולם הישיבות ? תלוי למי
אתה מתכוון פתוח מהבחינה שההנהלה מאפשרת שם דברים מסויימים כמו רישיון ולטוס לחול או בסגנון שהבחורים רואים סרטים / שירים ?
אני פשוט מנסה להבין את הסגנון שלה..
רשיונות מותר שם. להחזיק רכב אסור .
ושאר הדברים אני לא מכיר שום ישיבה שמאפשרת אותם, אבל בכל ישיבה יש ויש כמו שאמרתי כל בחור לגופו.

• הוסף לסימניות
זו ישיבה מוכרת בעולם הישיבות ? תלוי למי

רשיונות מותר שם. להחזיק רכב אסור .
ושאר הדברים אני לא מכיר שום ישיבה שמאפשרת אותם, אבל בכל ישיבה יש ויש כמו שאמרתי כל בחור לגופו.
תוכל לתת לי דוגמא לאיזו ישיבה זה דומה מבחינת הסגנון ?
כמו מאור התורה / סילבר / רשי / ברכת אפריים / שערי תבונה / בית מתתיהו / חברון ?

• הוסף לסימניות
תוכל לתת לי דוגמא לאיזו ישיבה זה דומה מבחינת הסגנון ?
כמו מאור התורה / סילבר / רשי / ברכת אפריים / שערי תבונה / בית מתתיהו / חברון ?
לא כמו אף אחד ממה שהעלית . ואגב זה באמת מורכב לענות ע"ז זה תלוי מאיזה בחינה.
אגב אם אפשר לשאול למה זה? לשלוח בחור? שידוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה