ישיבת מערבא

• הוסף לסימניות
יש שם שרפה? מישהו שמע/יודע?

• הוסף לסימניות
זה העשן שרואים?

• הוסף לסימניות
מה????? איפה????? תנו הסברים, בבקשה!

• הוסף לסימניות
הילדים שלי יצאו לספריה הציבורית ליד, אני אמורה לדאוג?

• הוסף לסימניות
זה ממש ליד הכניסה לחשמונאים. רחוק מהספריה כמו שאני (בברכפלד) רחוק מהספריה

• הוסף לסימניות
אני גרה מול הספריה, העשן ממש שחור, אבל אנשים מטיילים שם כרגיל.....

• הוסף לסימניות
זה מגיע ממתיתיהו ככה שמעתי.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
אז ככה.
מפעל באזור התעשיה מתתיהו עולה בלהבות.
יש חשש להמצאות של חומרים מסוכנים.
כוחות הכיבוי עדיין לא מתחילים הפעולות הכיבוי עקב ההתפוצצויות.
ישיבת מערבא פונתה מיושביה.

• הוסף לסימניות
נכון צודקת.
המפעל בטון עולה בלהבות

• הוסף לסימניות
מפנים את מתיתיהו או את כל האזור?

• הוסף לסימניות
נו לי עיצה הילדים שלי בספריה לבד.
הכי גדול בן 8.
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אם הם מספיק חשובים לך, רוצי לקחת אותם, ידוע שבנים אוהבים לראות אש דולקת, מים זורמים ואת השני עובד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1490438:
נו לי עיצה הילדים שלי בספריה לבד.
הכי גדול בן 8.
מה לעשות?

תתקשרי לספריה, תבקשרי מהספרנית לקרוא לילדים שלך. דברי איתם בטל' ותבקשי מהם שיחזרו.

• הוסף לסימניות
אין מענה טלפוני בשעות האלה....

• הוסף לסימניות
חזרו!!!! ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1490454:
אין מענה טלפוני בשעות האלה....

אין מענה???!!
לדעתי, זה בסדר. נראה שהכל נגמר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה