דרוש מידע ישיבת נוה יעקב

• פותח הנושא sook
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו מכיר או יודע פרטים על ישיבה קטנה בשם " נוה יעקב" ברמות ב' בירושלים
לאיזה בחורים זה מתאים ?
הצלחות עם בחורים ?
איך הצוות ? וכו'

• הוסף לסימניות
נדמה לי שזה של הרב אודסר שיש לו גם את ישיבת עטרת התורה ברמות ד'

• הוסף לסימניות
זה שמעתי
והבנתי שזה עם אוירה יותר משפחתית
השאלה שלי האם זה מתאים לבחור שמור מבחינה רוחנית
שרק קשה לו ללמוד הרבה ?
אני מבין שלא כ"כ מכירים את הישיבה
והשאלה : למה ?
זה לא ישיבה חדשה

• הוסף לסימניות
תודה
אבל בעטרת התורה שמעתי שיש שיעורים ארוכים (יותר משעה)
שזה קשה לו

• הוסף לסימניות
מכירים מקרוב
מקום קטן וחם לבחורים שצריכים אוירה חמה בלי לחץ
בחורים שמורים אבל לא חונקים.
ישיבה ותיקה עם צוות מיוחד ומנוסה.

• הוסף לסימניות
תודה
אבל בעטרת התורה שמעתי שיש שיעורים ארוכים (יותר משעה)
שזה קשה לו
אולי תבדוק עם הורים ששלחו לשם?
כי נראה שהם כן מכירים בקושי, מיועד לבחורים שחווים קשיים בלמידה.

• הוסף לסימניות
אם הייתי מכיר זה היה מצויין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה