דרוש מידע ישיר למהדרין- ההזמנות מבוטלות??

• הוסף לסימניות
רק לי אמרו שלא אקבל, כי הסניף של בארות יצחק נסגר בגלל קורונה - אני באשדוד

• הוסף לסימניות
אני לאתמול

• הוסף לסימניות
המשלוח שלנו הגיע עכשיו,
הוזמן להיום ב12
חסרים הרבה מוצרים.

• הוסף לסימניות
המשלוח שלנו הגיע עכשיו,
הוזמן להיום ב12
חסרים הרבה מוצרים.
אשמח אם תעדכן איזה סוג מוצרים חסרים
יש לי הזמנה ליום ראשון
רוצה לדעת על מה להתכונן
אפשר גם בפרטי

• הוסף לסימניות
מי שלא קיבל שיתקשר ויצעק בכח כוחו. אל תוותרו, אם גם אחר כך לא תקבלו נראה מה לעשות, אבל נראה לי שזה עוזר.
תגידו גם שהצטרפתם למחאה ציבורית ופורסם שיש שם כבר עשרות רבות של אנשים שחתמו על המחאה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עם איסוף עצמי משלמה המלך?

• הוסף לסימניות
אנחנו בבני ברק הגיע לפני 20 דק' משלוח

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל ביומיים האחרונים משלוח, מסניף בארות יצחק?

• הוסף לסימניות
נראה שהמחאה נשאה כבר פרי. בשילוב עם כך שפניתי לגורמים נוספים שילחצו עליהם.
מי שבכל אופן לא יקבל שיעדכן באישי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עם איסוף עצמי משלמה המלך?
אני מנסה כבר כמה ימים לבצע הזמנה ואיסוף עצמי מהסניף,
ובסיום רושם שיש שגיאה
לפנות לשרות לקוחות .
אבל השירות סגור.....

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי משלוחנים של ישיר למהדרין פורקים משלוח

בני ברק

• הוסף לסימניות
הייתי אמורה לקבל משלוח ברביעי.
לא הגיע, וכמו שכתבתי למעלה,בסטטוס ההזמנה היה רשום מבוטל.
התקשרתי זמן רב ולא נעניתי.
שלחתי אימייל ורק כעבור יומיים נעניתי במייל בהודעה לקונית שאם זה מה שכתוב באתר ההזמנה כנראה מבוטלת.
לא התנצלות ולא שום יחס מכבד אחר.
מוזר מאד.

• הוסף לסימניות
הייתי אמורה לקבל משלוח ברביעי.
לא הגיע, וכמו שכתבתי למעלה,בסטטוס ההזמנה היה רשום מבוטל.
התקשרתי זמן רב ולא נעניתי.
שלחתי אימייל ורק כעבור יומיים נעניתי במייל בהודעה לקונית שאם זה מה שכתוב באתר ההזמנה כנראה מבוטלת.
לא התנצלות ולא שום יחס מכבד אחר.
מוזר מאד.
עצתי להתקשר, לחכות עד שיענו, אפילו שעתיים, לי ענו אחרי שלש שעות (שמתי על רמקול ופניתי לעיסוקי), ולצעוק עליהם ולא לוותר בשום פנים ואופן, כולל להודיע שהצטרפתם למחאה המונית ויש כבר מאות רשומים ועוד איומים

• הוסף לסימניות
עצתי להתקשר, לחכות עד שיענו, אפילו שעתיים, לי ענו אחרי שלש שעות (שמתי על רמקול ופניתי לעיסוקי), ולצעוק עליהם ולא לוותר בשום פנים ואופן, כולל להודיע שהצטרפתם למחאה המונית ויש כבר מאות רשומים ועוד איומים
מה זה יעזור? שהמשלוח יגיע???
כבר קנינו במקום אחר (ומאד אכפת לי שהיינו צריכים בגללם לצאת מהבית!!!!!!!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה