למתי הזמנת?קיבלתי את הקניה ב"ה !!1
אשמח אם תעדכן איזה סוג מוצרים חסריםהמשלוח שלנו הגיע עכשיו,
הוזמן להיום ב12
חסרים הרבה מוצרים.
קודם ראיתי שפרקו בחניון בהורקנוס 'ישיר למהדרין'.רק לי אמרו שלא אקבל, כי הסניף של בארות יצחק נסגר בגלל קורונה - אני באשדוד
אני מנסה כבר כמה ימים לבצע הזמנה ואיסוף עצמי מהסניף,מישהו יודע מה עם איסוף עצמי משלמה המלך?
איסוף עצמי כבר לא שייך להזמין לפני החגאני מנסה כבר כמה ימים לבצע הזמנה ואיסוף עצמי מהסניף,
ובסיום רושם שיש שגיאה
לפנות לשרות לקוחות .
אבל השירות סגור.....
עצתי להתקשר, לחכות עד שיענו, אפילו שעתיים, לי ענו אחרי שלש שעות (שמתי על רמקול ופניתי לעיסוקי), ולצעוק עליהם ולא לוותר בשום פנים ואופן, כולל להודיע שהצטרפתם למחאה המונית ויש כבר מאות רשומים ועוד איומיםהייתי אמורה לקבל משלוח ברביעי.
לא הגיע, וכמו שכתבתי למעלה,בסטטוס ההזמנה היה רשום מבוטל.
התקשרתי זמן רב ולא נעניתי.
שלחתי אימייל ורק כעבור יומיים נעניתי במייל בהודעה לקונית שאם זה מה שכתוב באתר ההזמנה כנראה מבוטלת.
לא התנצלות ולא שום יחס מכבד אחר.
מוזר מאד.
מה זה יעזור? שהמשלוח יגיע???עצתי להתקשר, לחכות עד שיענו, אפילו שעתיים, לי ענו אחרי שלש שעות (שמתי על רמקול ופניתי לעיסוקי), ולצעוק עליהם ולא לוותר בשום פנים ואופן, כולל להודיע שהצטרפתם למחאה המונית ויש כבר מאות רשומים ועוד איומים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //