עזרה ישיר למהדרין - השליח אכל את המשלוח

• הוסף לסימניות
היום קיבלתי הזמנה הביתה.. קבעתי הזמנה לשבע בערב והגיע בשלוש בצהריים.. מפתיע קצת. אבל ניחא
שראיתי שחטיף שהזמנתי היה חסר התחלתי לחשוד, בדקתי בהזמנה והם אכן חייבו עליו... קורה
אבל שראיתי מארז של 'במבה' פתוח ובמקום עשר שקיות היו רק 9.. הבנתי שכנראה השליח או מישהו אחר בשרשרת האספקה פשוט חמד לעצמו את המשלוח שלי!!
כל זה היה נסלח אם מישהו היה עונה בשירות הלקוחות, אבל לאחר של שעה [!!] המתנה על הקו הבנתי שאף אחד לא מתכנן לענות לי...
קחו לתשומת לבכם!

• הוסף לסימניות
היום קיבלתי הזמנה הביתה.. קבעתי הזמנה לשבע בערב והגיע בשלוש בצהריים.. מפתיע קצת. אבל ניחא
שראיתי שחטיף שהזמנתי היה חסר התחלתי לחשוד, בדקתי בהזמנה והם אכן חייבו עליו... קורה
אבל שראיתי מארז של 'במבה' פתוח ובמקום עשר שקיות היו רק 9.. הבנתי שכנראה השליח או מישהו אחר בשרשרת האספקה פשוט חמד לעצמו את המשלוח שלי!!
כל זה היה נסלח אם מישהו היה עונה בשירות הלקוחות, אבל לאחר של שעה [!!] המתנה על הקו הבנתי שאף אחד לא מתכנן לענות לי...
קחו לתשומת לבכם!
גם אני מאותם אלו שקנו פעם בישיר למהדרין...
בכל אופן אפשר לשלוח מייל ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> . עונים תוך כמה ימים.

• הוסף לסימניות
ומניסיון אישי שלי מחכים שעה וחצי על הקו (מה לעשות..) ואז הם עונים ומזכים עד השקל האחרון בלי שום ויכוח.

• הוסף לסימניות
לא סביר שמשלוחן אכל.... יותר סביר שהביאו מראש מארז פתוח בטעות וצריך להזדכות על כך בשירות לקוחות.

• הוסף לסימניות
אם זכור לי נכון היה פה כבר פעם בפורום סיפור כזה...
אולי שווה לחפש..

• הוסף לסימניות
מהיום!
חייבו אותי על שתי שישיות מים, ולא קיבלתי.
ועל 3 תבניות ביצים, כשבפועל קיבלתי 2.
:(

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי חמישיית מים- השישיה היתה פתוחה והיה חסר בקבוק. גם הזמנתי פעם תנור לאמבטיה וחייבו ולא הגיע, וכל פעם שאני מזמינה דאורדורנט לבעלי- באופן קבוע מחייבים אותי והדאורדורנט לא מופיע... זה ברור שהשליחים מפלחים לעצמם דברים!

• הוסף לסימניות
מהיום!
חייבו אותי על שתי שישיות מים, ולא קיבלתי.
ועל 3 תבניות ביצים, כשבפועל קיבלתי 2.
:(

אני קיבלתי חמישיית מים- השישיה היתה פתוחה והיה חסר בקבוק. גם הזמנתי פעם תנור לאמבטיה וחייבו ולא הגיע, וכל פעם שאני מזמינה דאורדורנט לבעלי- באופן קבוע מחייבים אותי והדאורדורנט לא מופיע... זה ברור שהשליחים מפלחים לעצמם דברים!

התלוננתם ע"כ? קבלתם זיכוי?

• הוסף לסימניות
תמיד מזכים!!
לא יודעת מה קורה עכשיו, אני לקוחה מרוצה קבועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה