קורונה ישיר למהדרין - התנצלות

• הוסף לסימניות
אתמול פירסמתי כאן בפורום בשם מנהל בישיר למהדרין שהידיעות על ביטול משלוחי ישיר למהדרין הם פייק.
אני מתנצל מאוד, אך כרגע קיבלתי ממנו עדכון שמדובר במידע נכון.
התנצלותי הכנה. והיערכות טובה לחג הפסח לכולם.

• הוסף לסימניות
אני היות התקשרתי אליהם ואמרו לי שההזמנה שלי תגיע כרגיל מדובר בשבוע הבא

• הוסף לסימניות
אתמול פירסמתי כאן בפורום בשם מנהל בישיר למהדרין שהידיעות על ביטול משלוחי ישיר למהדרין הם פייק.
אני מתנצל מאוד, אך כרגע קיבלתי ממנו עדכון שמדובר במידע נכון.
התנצלותי הכנה. והיערכות טובה לחג הפסח לכולם.
אם תוכלו לברר
האם זה כולל גם את האיסוף עצמי בבני ברק
וסיבת הביטולים שלהם
והאם זה קשור ל"בני ברק"

• הוסף לסימניות
רק אני לא מצליחה להשיג אותם??
ההזמנה היתה אמורה להגיע אתמול בערב ועדיין לא קיבלנו...
לא עונים, חייבו אותנו באשראי ולא מעדכנים כלום!
מה עושים???

• הוסף לסימניות
שאלתי אותם לא פרסמו אתמול שאין משלוחים ענו לי שאתמול ספציפית היו חסרים להם הרבה עובדים

• הוסף לסימניות
ההזמנה שלי צריכה להגיע ביום שלישי הבא, אתמול נכנסתי כדי לעדכן את ההזמנה ההזמנה נשארה במועדה בלי שום שינוי.
מה שכן הם מפרסמים שכרגע אין זמינות משלוחים ויש אפשרות לאיסוף עצמי

• הוסף לסימניות
אם תוכלו לברר
האם זה כולל גם את האיסוף עצמי בבני ברק
וסיבת הביטולים שלהם
והאם זה קשור ל"בני ברק"
לא קשור לבני ברק.
מי מקבל ומי לא, אין לי מושג. חלק לא מקבלים.
ביום המשלוח מתקשרים לפתע לעדכן על ביטול!
הוא אומר שבמודיעין עילית מתכננים לסגור בשבוע הבא סניף אחד לטובת האון ליין

• הוסף לסימניות
איך אפשר לתפוס אותם טלפונית?
יש לי הזמנה למחר... יש סיכוי שתגיע ?

• הוסף לסימניות
הרגע תפסתי אותם אחרי המתנה של למעלה משעה.
הם אומרים שהסניף סגור עד השמיני לחודש בגלל חולה וכל העובדים בבידוד.
כל ההזמנות מישיר למהדרין מבוטלות...

• הוסף לסימניות
עכשיו הצלחתי להשיג אותם אחרי המתנה של חצי שעה והם אמרו לי שעד להודעה החדשה אין יותר הזמנות של ישיר למהדרין כי מצאו שם מקרה של חשש קורונה וסגרו את המקום

• הוסף לסימניות
רגע.
אם ההזמנה שלי למחר, באשדוד. אין סיכוי שתגיע ולהתארגן ללכת לסופר או שיש איזשהו סיכוי שתגיע ולחכות למחר???
יש איזשהי הודעה רשמית מהם?

• הוסף לסימניות
אצלי הם פישלו, ואפילו לא הודיעו... התקשרתי היום אחרי 4 שעות. והם אמרו לי שהם ביטלו לי את המשלוח..... והם שכחו להודיע לי..... רק צריך לקחת בחשבון את זה שלא יקרה לכם ברגע האחרון.

• הוסף לסימניות
זה ממש הזוי ...
יש לי הזמנה לשלישי הבא.
מתי אני אדע מה קורה איתה??
נראה לי שזה פשע להודיע באותו יום. שיודיעו עכשיו לכולם או שיפרסמו בעיתונות

• הוסף לסימניות
השגתי נציגה. אחרי המתנה של שעה וחצי על הקו.
אמרה לי שכל ההזמנות של ישיר למהדרין מבוטלות. גם אלו שכבר נקבע להן תאריך אספקה לימים הקרובים.
הסניף עצמו נסגר לבירור. ולא ייפתח עד החג, ובכלל.
שאלתי אותה למה אין הודעה באתר / הודעת מייל. היא אמרה שהנציגות התבקשו להתקשר אישית.
הן לא עומדות בעומס, ולכן ההודעות הטלפוניות מגיעות מאוחר מדי.
חלם זה כאן. היה מוטב לוותר על ההודעה האישית שלא מגיעה בזמן ולפרסם הודעה לקונית שתעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
עכשיו הצלחתי להשיג אותם בטלפון והודיעו לי שאכן ההזמנה בוטלה
למרות שכבר חויבתי באשראי וקיבלתי במייל קבלה

• הוסף לסימניות
אני דיברתי איתם עכשיו (על בני ברק) והם אמרו שיש להם הוראה יומיים שלש לפני תאריך ההספקה מה לבטל וצריך לברר אצלהם מי בוטל ומי לא.

• הוסף לסימניות
הביטולים זה גם לגבי איסוף עצמי מסניף שלמה המלך ?????
כי הם ייעדו את הסניף הזה לשרות של איסוף עצמי ..
מישהו יודע ???

• הוסף לסימניות
יש פה סתירה
במה שהם אומרים לאנשים
לאחד הם אמרים הסניף סגור וכל העובדים בבידוד
לשני הם אומרים יומיים שלוש לפני זה יודעים מי בוטל מי לא

מישהו יכול לעשות סדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה