קורונה ישיר למהדרין - התנצלות

• הוסף לסימניות
אני דיברתי איתם עכשיו (על בני ברק) והם אמרו שיש להם הוראה יומיים שלש לפני תאריך ההספקה מה לבטל וצריך לברר אצלהם מי בוטל ומי לא.
אז אם אני הבוקר התקשרתי לברר על ההמנה שלי אז הנציגה אומרת שניה אני בודקת ואז היא אמרה לי ההזמנה שלך תגיע ויש לי ביום ראשון, להסתמך על זה?

• הוסף לסימניות
אז אם אני הבוקר התקשרתי לברר על ההמנה שלי אז הנציגה אומרת שניה אני בודקת ואז היא אמרה לי ההזמנה שלך תגיע ויש לי ביום ראשון, להסתמך על זה?
לא יודע. גם לי זה לא מובן עד הסוף, כל אחד אומר משהו אחר...

• הוסף לסימניות
אנחנו קבלנו היום משלוח.
(מודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
גם לי יש הזמנה ליום ראשון בבני ברק
אשמח אם תעדכן אותי על כל פרט נוסף שיהיה לך (ביטול/דחיה/הגיע אליך)
תודה

• הוסף לסימניות
הבנתי מהם היום שהסניף סגור ולא יגיעו הזמנות כלל!

• הוסף לסימניות
מה בסוף לגבי בני ברק?
איך הם יכולים לבטל בשניה האחרונה?
זה מטורף מה שקורה כאן

• הוסף לסימניות
אני דיברתי איתם עכשיו (על בני ברק) והם אמרו שיש להם הוראה יומיים שלש לפני תאריך ההספקה מה לבטל וצריך לברר אצלהם מי בוטל ומי לא.
מה יכול להיות
לפי מחיר קניה או לפי לקוח ותיק מאוד?
כל מי שביטלו לו אתם לקוחות קבועים? (סקר)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת דחוף תחליף, מקום להזמנת עופות ודגים לפסח. הבית ריק וריקן והיתה לי שם הזמנה מכובדת. אודה מאד להפניות. מקווה שהתחליף יהיה זול.

ממש אודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף תחליף, מקום להזמנת עופות ודגים לפסח. הבית ריק וריקן והיתה לי שם הזמנה מכובדת. אודה מאד להפניות. מקווה שהתחליף יהיה זול.

ממש אודה למסייעים.
ללכת פיזית לאושר עד, אם יש לכם אפשרות לצאת.
הייתי שם אתמול בערב, מאד נח ומהיר.

• הוסף לסימניות
ללכת פיזית לאושר עד, אם יש לכם אפשרות לצאת.
הייתי שם אתמול בערב, מאד נח ומהיר.

אין אפשרות ): רחוק, איננו ניידים, וגם יש בבית המשתייכים לקבוצת סיכון - ממש מחשיש אותי לצאת.

• הוסף לסימניות
הזמנה שלי היתה אמורה להגיע אתמול ולא הגיעה

• הוסף לסימניות

ממש אודה למסייעים.
בני ברק?
אולי מיקי'ס?
מפרסמים פה באתר באנר.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות ): רחוק, איננו ניידים, וגם יש בבית המשתייכים לקבוצת סיכון - ממש מחשיש אותי לצאת.

בשר עופות ודגים יש לך את וולדאן:0549950979

יש לי שליח שיוכל ללכת לערוך עבורך קניה סטרילית באושר עד, ככה גם אנו עשינו אחרי שבוטלה לנו הזמנת בושה למהדרין, הוא לוקח על זה 350 שקל על הכל כולל משלוח עד הבית, את מביאה לו רשימה והוא עושה הכל, בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלחו לי את זה עכשיו במייל מישיר למהדרין!!!!!!!!
unnamed.jpg

מה זה????? לא הודיעו לי כלום לא על ביטול ולא על עיכוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה