קורונה ישיר למהדרין- התנרמל?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממישהו שהתנסה אם שירות ההזמנות חזר לעבוד נורמאלי, אחרי קריסת ערב פסח, תודה.
לנו הגיע אתמול משלוח
היה אמור להדלהגיע ב - 15 והגיע ב - 10:30 בבקר
לא יצרו איתנו קשר לגבי חוסר ים
הביאו לנו על דעת עצמם תחליפים
פשוט נורא מליון טעויות, ניסי נו ליצור איתם קשר אך לא היה מענה גם במיל וגם בטלפון

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת על מוצרים שהם נטחן/נאפה?

• הוסף לסימניות
אכן האיסוף הוא מבני ברק, זה מופיע כשבוחרים באפשרות הזו באתר.

(מנסיון אישי :))
בערך יומיים לפני החג עשינו הזמנה שהיה כתוב שתגיע ב12/4, הלכתי ליש כי היינו צריכים כמה דברים לפני.. ושאלתי שם מה לגבי המשלוחים עד אז, התקשרו שם למנהלת אתר ואמרה שאפשר לאסוף מבארות יצחק, אולי כי היה לפני החג ואולי לא, משערת...
זה בכל אופן מה שאמרו לי..

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו משלוח,
יחסית התיחסו יפה התקשרו לגבי חוסרים וגם הניחו ליד הדלת.
אבל ,
אין לי חשבונית ואיך אני יודעת -מה הסכום שחייבו לי ? לפי מה שהזמנתי או לפי מה שקיבלתי?
ויש דברים שלא קיבלתי והוא לא אמר לי שזה חסר.
או דברים שאמר שחסר והציע תחליף אמרתי לו שלא,
וזה מה שהביאו

איך זה עובד?

• הוסף לסימניות
יש באתר ,היסטוריית קניות ושם אפשר ללחוץ על חשבונית במייל, ואחרי רגע מקבלים חשבונית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה