ישנה אפשרות לחסום העתקת תקייה כלשהי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שאני מעתיק למישהו תקייה כלשהי לנגן או סתם בכללי לחסום את אפשרות העתקתה משם יש כזה דבר?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אם יש כזה דבר
יוכלו להעתיק את הקבצים שבתיקיה לתיקיה אחרת...

אם כבר אז תחפש איך לחסום אפשרות העתקת קבצים

• הוסף לסימניות
אכן כן זו כוונתי

• הוסף לסימניות
קפוץ קפוץ,

יש למישהו תשובה בקשר לחסימת העתקת קבצים?

• הוסף לסימניות
תודה
לא יעזור לי , מכיר זאת,

השימוש שלי זה לתקיית הרוקבוקס שפיתחתי שלא יוכלו להעתיקה למחשבים אחרים בלי לפגום בגישה אליהם נראה לי הזוי אבל יש פה אלופים אולי הם יודעים

• הוסף לסימניות
יש בכל וינדוס הצפנה של מערכת הקבצים NTFS, זה אמור לעזור לך, אי אפשר לפתוח את התיקיה במחשב אחר או במשתמש אחר

• הוסף לסימניות
לא טוב נגנים הם FAT 32

ללא תמיכה ב NTFS

• הוסף לסימניות
אולי תסביר יותר טוב מה אתה רוצה שיהיה, כי כמות שהבקשה היא עכשיו לא נראה לי שתמצא משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1774236:
אולי תסביר יותר טוב מה אתה רוצה שיהיה, כי כמות שהבקשה היא עכשיו לא נראה לי שתמצא משהו.

לפי איך שהבנתי

הוא רוצה להכניס תיקיה מסוימת לכל מיני נגנים של לקוחות
אבל הוא לא רוצה שיהיה להם גישה לתיקיה הזאת

• הוסף לסימניות
יותר נראה שהוא רוצה שכאשר הוא נותן למשהו את החומר הוא יכול להגיע לתיקיה ולראות את הקבצים, אך שלא יהיה אפשרות לשמור את זה במחשב המקומי. (למשל בסרטים)
מה שאפשר לעשות ליצור תקיה מוסתרת עם החומר ולא לאפשר גישה ישירה לתיקיה (אפשר להגדיר רק למשתמש מסוים אפשרות גישה).
והגישה הינו רק לקיצור דרך.
ואז אם מעתיקים את החומר העתקה הינו רק לקובץ של הקיצור דרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה שלי;1774809:
יותר נראה שהוא רוצה שכאשר הוא נותן למשהו את החומר הוא יכול להגיע לתיקיה ולראות את הקבצים, אך שלא יהיה אפשרות לשמור את זה במחשב המקומי. (למשל בסרטים)
מה שאפשר לעשות ליצור תקיה מוסתרת עם החומר ולא לאפשר גישה ישירה לתיקיה (אפשר להגדיר רק למשתמש מסוים אפשרות גישה).
והגישה הינו רק לקיצור דרך.
ואז אם מעתיקים את החומר העתקה הינו רק לקובץ של הקיצור דרך.

תודה ננסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה