- הוסף לסימניות
יעקב החתיך 
נכתב ע"י PERLAH;1072079:מרום נווה?
התאהבתי בה סופית!נכתב ע"י ויזואלי;1072107:תודה
85 1.8
מומלצת בחום
הכי זול שראיתי בזאפ ב1680נכתב ע"י סתם;1072239:מה מחירה של העדשה?
נכתב ע"י sari;1072982:QUOTE=ויזואלי;1072612]תודה לכלום!
אני לא יודעת להגיב עם לצטט לכמה אז תסלחו..
לא כזה סיפור...
הוסף ציטוט לכל ההודעות שרצית ואז שלח תגובה....
נכתב ע"י *לאה;1072760:תמונה נהדרת, אין כמו צילומי חוץ!![]()
נכתב ע"י ויזואלי;1072612:תודה לכלום!
אני לא יודעת להגיב עם לצטט לכמה אז תסלחו..
שרי: אני כמעט לא משתמשת בצילומי חוץ בצמצם 1.8, כי אני לא מעונינת להכשיל את העדשה, ומאחר ואני מצלמת אנשים שזזים, ואני בלי חצובה, מטבע הדברים שזה קצת רגיש..אבל בעדשה המדהימה הזו גם צמצם 3.0 מספיק.
GRAFIX: תודהוזה באמת פאשלה של העיתון שהכניסו מודעה לא מעודכנת, לא סוף העולם.
תוודה חמודות!נכתב ע"י מילכי;1072986:תבחרי בהוסף ציטוט עם ה + עליו.
תלחצי בכל ההודעות שאותן את רוצה לצוטט.
ותכתבי תגובה - בתוך "שלח תגובה" ולא בתגובה המהירה...
ככה תוכלי לענות בין ההודעות...
טוב, ההסבר ממש עילג..
אבל מקווה שהבנת..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים