"ישראל מזגנים" (כח הפרסום) - המלצות?

• הוסף לסימניות
המחיר הכי זול למזגן תדיראן הוא אצלו!
אבל אנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות מדי בזול:cool:
ולכן, אשמח לשמוע אם יש המלצות מנסיון אישי.
אם יש ביקורות אשמח לקבל אך ורק באישי! בבקשה!

הצעת המחיר שלו:
מזגן תדיראן 10i 1 כ"ס 10200 btu
מחיר: 1600
התקנה: 450 (צנרת 2 מטר)
סה"כ = 2050.

קיבלתם יותר בזול?
שתפו אותנו!

מודה לכם בחום:D!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא עשה אצלו?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בישראל איצקוביץ אז אנחנו עשינו אצלו פעמיים והיינו מאד מרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1316176:
אם מדובר בישראל איצקוביץ אז אנחנו עשינו אצלו פעמיים והיינו מאד מרוצים.

כן זה אותו אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RE;1316181:
כן זה אותו אחד

בטוח שזה אותו אחד?

כי יש לי בנייד מספר שלו (כשר) ובעיתון מופיע מספר שונה (לא כשר)...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהוא עובד עם חנויות שמוכרות מזגנים, ומתקין ללקוחות שקונים מהם.
חוץ ממה שמוכר באופן עצמאי,
ויש לו נסיון של שנים.
נשמע אמין מאד.

לא מכירה אותו אישית.
אבל עושה לו טלפון פעם בשבוע בקשר לשינויים של המודעה בעיתון...... (בעוצמה!)

• הוסף לסימניות
טוב, תקשיבו:
אצל "ישראל מזגנים" (מספר לא כשר) ביררתי והוא נתן לי את הצעת המחיר שלעיל בהודעתי הראשונה.
אח"כ פתאום נזכרתי שישראל איצקוביץ הוא הטכנאי המועדף אצל אבא שלי ויש לי את המספר שלו בנייד. (מספר כשר) אז התקשרתי ושאלתי אם זה "ישראל מזגנים" שמפרסם ב"כח הפרסום" אז הוא עונה לי שהוא לא מפרסם בכלל, אבל הוא עוסק במזגנים ומה אפשר לעזור לי. אז ביקשתי ממנו הצעת מחיר וקיבלתי מחיר יקר יותר ב-200 ש"ח ממה ש"ישראל מזגנים" מכח הפרסום נתן לי.

אז זה אותו בן אדם, או לא?!
ממש מוזר לי הענין הזה. במיוחד שאנשים פה מצהירים מפורשות שזה אותו בן אדם.

איך אתם מפענחים את זה?
או שיש שתי מתקיני מזגנים בשם ישראל איצקוביץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1316324:
אני יודעת שהוא עובד עם חנויות שמוכרות מזגנים, ומתקין ללקוחות שקונים מהם.
חוץ ממה שמוכר באופן עצמאי,
ויש לו נסיון של שנים.
נשמע אמין מאד.

לא מכירה אותו אישית.
אבל עושה לו טלפון פעם בשבוע בקשר לשינויים של המודעה בעיתון...... (בעוצמה!)
מהניסיון שלי ראיתי שאלה שעושים רושם טוב על הגרפיקאית שמכירה אותם סתם בהתנהלות היומיומית - הם בעלי מקצוע אמינים ונעימים.

• הוסף לסימניות
פורסם בשנשמע ונתבשר לפני יומיים מישהו שמוכר ישירות מזגן מתדיראן דיברתי איתו והוא אמר ש1 כח החסכוני ( זה אותו דגם שהכיר פותח האשכול) הוא מוכר ב1635 והתקנה יש לו מתקין ב400 ש"ח
האחריות מתדיראן את המתקין הוא אומר שהוא מכיר אישית ומרוצים ממנו אז מה יכול להיות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1316383:
פורסם בשנשמע ונתבשר לפני יומיים מישהו שמוכר ישירות מזגן מתדיראן דיברתי איתו והוא אמר ש1 כח החסכוני ( זה אותו דגם שהכיר פותח האשכול) הוא מוכר ב1635 והתקנה יש לו מתקין ב400 ש"ח
האחריות מתדיראן את המתקין הוא אומר שהוא מכיר אישית ומרוצים ממנו אז מה יכול להיות ?
אפשר טלפון שלו, בבקשה?

• הוסף לסימניות
אין לי את זה כבר
מי שמקבל את העלון במייל שיועיל נא לכתוב את המספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה