מידע שימושי יש אופצייה לפתוח חשבון פייפאל עם מספר כשר?

• הוסף לסימניות
נכנסים לאתר רכישות כל שהוא, כותבים צורת תשלום פייפאל
ואז הוא שואל אותך האם יש לך חשבון או שאתה רוצה לפתוח חשבון חדש
ונפתח חשבון ללא אישור מספר טלפון.
עדכון: מצאתי את הפיתרון, פשוט ניגשים לביצוע רכישה באתר כלשהו, ובוחרים תשלום דרך פייפאל ואז ניתן לבחור האם לשלם עם פתיחת חשבון או ללא פתיחת חשבון. וכך תוך כדי התשלום נוצר החשבון.
בהצלחה.
...

• הוסף לסימניות
הקפצונת:
1624296426302.png

פתחתי חשבון, הקשתי את כול הפרטים. חוץ מאשראי. היה כתוב בוצע בהצלחה. עכשיו מופיע לי התמונה.למלא את הפרטים? כולל הכול? כי כתוב לשלוח תשלום, ולא הבנתי מה הוא מתכוון.....
אשמח לתשובה מהירה. תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתחתי חשבון, הקשתי את כול הפרטים. חוץ מאשראי. היה כתוב בוצע בהצלחה. עכשיו מופיע לי התמונה.למלא את הפרטים? כולל הכול? כי כתוב לשלוח תשלום, ולא הבנתי מה הוא מתכוון.....
אשמח לתשובה מהירה. תודה!
כן, הוא שומר (בצורה הכי מאובטחת שיש!) את פרטי כרטיס האשראי שלכם, וכך תוכלו לשלם מתי שתרצו בכרטיס השמור שלכם.

• הוסף לסימניות
הוא מחובר לחשבון שלי? או שהוא כחשבון נפרד?

• הוסף לסימניות
אני צריך לקבל תשלום דרך פייפאל
מישהו יכול להסביר בפרוטרוט כיצד להתגבר על בעית הטלפון הכשר?

• הוסף לסימניות
אני צריך לקבל תשלום דרך פייפאל
מישהו יכול להסביר בפרוטרוט כיצד להתגבר על בעית הטלפון הכשר?
מצטרף לשאלה די דחוף לי להירשם לפייפאל ולא מצאתי את הדרך להירשם עם טלפון כשר

• הוסף לסימניות
הצלחתי
בדיוק כמו שנכתב פה
לקנות משהו בשקל מעלי אקספרס או כל אתר אחר שמוכר בפייפאל
ואז לשלם דרך פייפאל
הוא שואל האם לפתוח חשבון חדש - כן
ואז נכנסים ממלאים כתובת מייל וזהו

• הוסף לסימניות
היי, לטובת כל המתקשים בפתיחת חשבון עם טלפון כשר:
מדריך מפורט מבתיה סט

• הוסף לסימניות
נרשמתי בלי שום דבר
כל פעם שהוא מבקש לאמת את החשבון הטלפון אני אומר לו מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מתגברים על בעיית הטלפון הכשר כיום בפייפאל?
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
היי, לטובת כל המתקשים בפתיחת חשבון עם טלפון כשר:
מדריך מפורט מבתיה סט
הדף לא נמצא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם הסתדרת ואיך...
זה מה שאני עשיתי לפני כמה שנים
זה לא עובד?
הצלחתי
בדיוק כמו שנכתב פה
לקנות משהו בשקל מעלי אקספרס או כל אתר אחר שמוכר בפייפאל
ואז לשלם דרך פייפאל
הוא שואל האם לפתוח חשבון חדש - כן
ואז נכנסים ממלאים כתובת מייל וזהו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לא מעט פעמים נתקלתי כאן בפורום בשאלה: "איך אזרח ישראלי יכול לפתוח חשבון בנק בארה"ב או באירופה?".

הצורך הזה ברור – בין אם אתם צריכים לקבל החזרי מס מהדוד סם (התחילה הגשת 2025 והדוד
התחיל לעשות בעיות עם צ'קים 💵), פרילנסרים שמקבלים תשלומים מחו"ל, או פשוט רוצים לחסוך בעמלות המרה כשאתם רוכשים במט"ח.

אז יש בשורה, והיא הרבה יותר פשוטה ונגישה ממה שנדמה לכם. הפתרון נקרא Wise.

לא מדובר סתם בעוד "ארנק דיגיטלי", אלא בפלטפורמה פיננסית מפוקחת שמאפשרת לכם להחזיק חשבון בנק מקומי (ממש עם מספר חשבון וכתובת) במגוון מדינות, וכל זה מהמחשב בבית.

למה דווקא Wise?
  • חשבון בנק מקומי אמיתי: בעת פתיחת החשבון, תקבלו פרטי בנק מקומיים (מספר חשבון, Routing Number, IBAN וכו') עבור המדינות שתבחרו: ארה"ב, בריטניה, גוש האירו, אוסטרליה, קנדה ועוד. הכסף נכנס לשם כאילו אתם תושבים מקומיים.
  • שער יציג אמיתי (Mid-Market Rate): בניגוד לבנקים רגילים ש"גוזרים קופון" על שער ההמרה, Wise ממירים לכם את הכסף בשער היציג האמיתי (זה שרואים בגוגל), וגובים עמלה שקופה וידועה מראש.
  • עמלות נמוכות במיוחד: לדוגמה, על המרת 1,000$ לשקלים, תשלמו עמלה של כ-4.5$ בלבד (משתנה קלות בהתאם לשערים) - פחות מ-0.5%. (למחירון המלא).
  • אפס דמי מנוי: אין "דמי ניהול חשבון", אין עמלת שורה ואין קנסות על חוסר פעילות. החשבון יכול לשבת ריק ולא יעלה לכם שקל.
  • הכסף נזיל: נדרשת הפקדה ראשונית כדי להפעיל את פרטי החשבון (כ-20 ליש"ט/דולר), אבל חשוב להדגיש: זה לא תשלום לפלטפורמה. הכסף נכנס ליתרה שלכם וניתן לשימוש או משיכה מיד לאחר האימות.
  • גם לבעלי אזרחות ישראלית: ללא צורך ב-SSN או ITIN.
  • אימות בשיחה קולית: אין צורך אפילו ב-SMS, ניתן לקבל קוד אימות בהודעה קולית באנגלית.
אז איך עושים את זה תכל'ס?

כדי לחסוך לכם הסתבכויות מיותרות, הכנו - אני וג'מיני , מדריך צעד-אחר-צעד, מהרשמה ועד קבלת מספר החשבון.

📋 צ'ק ליסט: מה להכין לפני שמתחילים?

כדי שהתהליך ירוץ חלק ולא תתקעו באמצע, ודאו שיש לידכם את הדברים הבאים:
  1. תעודות מזהות: צילום של תעודת זהות (2 הצדדים) / דרכון / רשיון נהיגה. נדרשים 2 מתוך 3. כדי שלא תקבלו דחייה של התמונה, צלמו תמונה ברורה, ואל תסרקו בסורק.
  2. מצלמת רשת: במהלך הרישום תתבקשו לבצע אימות זהות (סלפי) בוידאו. תצטרכו להסריט את עצמכם מקריאים משפט באנגלית.
  3. כוס קפה: כי בכל זאת, אנחנו מתעסקים בבירוקרטיה, גם אם היא דיגיטלית ונוחה.
🚗 בואו נצא לדרך

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה