יש איזה דיל על פוך נוצות לתינוק?

• הוסף לסימניות
אם מישהו קיבל למייל או מי שיודע על מחיר באמת זול, שיפנה אותי.
תודה.

• הוסף לסימניות
זה נראה לכם משהו איכותי? הרי בפוך יש רמות

• הוסף לסימניות
פוך אמיתי אמור לעלות 350-400 ש"ח, ושם כתוב שהמחיר המקורי שלו הוא 170 ש"ח.

• הוסף לסימניות
שמיכת פוך למבוגר מחירה נע בן 100 ל2000 שח(בשמיכות של פריד) תלוי במשקל המילוי וסוג המילוי(מדובר בהכל במילוי של נוצות)!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;910898:
פוך אמיתי אמור לעלות 350-400 ש"ח, ושם כתוב שהמחיר המקורי שלו הוא 170 ש"ח.

יש דרגות גם בפוך אמיתי
אני קניתי אצל פריד לפני כמה שנים פוך אמיתי לתינוק במחיר 150 שח בערך.
כמובן אני מניחה שזו לא אותה איכות של הפוכים השוייצרים שלי

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה... אבל לי ידוע מגיל 0 שפוך מסוכן לתינוקות כי הוא יכול לגרום לחנק של התינוק בשנתו ח"ו אז מה, זה לא נכון?

• הוסף לסימניות
יש בגולף שמיכות פוך מדהימות, דומות ממש לפוך השוויצרי.
בגודל של מיטת תינוק הן לא מאד יקרות, שווה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;911006:
סליחה על השאלה... אבל לי ידוע מגיל 0 שפוך מסוכן לתינוקות כי הוא יכול לגרום לחנק של התינוק בשנתו ח"ו אז מה, זה לא נכון?
זה נכון מאד!!!
אני מכירה סיפור כזה מקרוב.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!

הייתי עושה חיפוש בגוגל ומבקשת תוצאות מהשבוע / חודש האחרון...

• הוסף לסימניות
רופא הילדים שלנו ממליץ על פוך סינטטי.
במיוחד למי שסובל משיעול, בלגני נשימה, אפים סתומים וכד'...

• הוסף לסימניות
דווקא יש קופון לשמיכות פוך פלומה של פריד, אבל גודל רגיל, לא של ילדים
ב-360 במקום 720 ש"ח:
http://www.baligam.co.il/jerusalem/...site&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email

לחורף נעים במיוחד: שמיכת פוך רכה ומלטפת של פריד, לזוג או ליחיד, החל ב-360 ₪. חומרים טבעיים, 100% כותנה, 60% פלומה בתו תקן אירופאי!

השובר עבור "פריד אקספורט", שמיכת פוך איכותית, טובה ומפנקת עשויה 100% כותנה.
יש לבחור את השמיכה הרצויה בעת תהליך הרכישה:
• שמיכת יחיד, מידות: 150X200 ס"מ ב-360 ₪ במקום 720 ₪
• שמיכה זוגית, מידות: 200X220 ס"מ ב-540 ₪ במקום 1,080 ₪
השמיכות תפורות בשיטה מיוחדת המגדילה את דרגת החימום ומעניקה לשמיכה רוך ומגע נעים במיוחד.
תקף לאיסוף מכל סניפי רשת "פריד" , אין צורך לבחור סניף בעת הליך הרכישה.
איסוף החל מיום חמישי 13/12/2012 ולמשך 30 יום.
יש להציג את השובר המודפס בעת האיסוף, לא ניתן להציג את השובר ע"ג הסמארטפון.
ההנחה היא ממחיר השוק / מחירון של השמיכות. ההנחה האפקטיבית ממחיר המבצע בחנויות רשת פריד קטנה יותר.

שמיכת פוך "פריד אקספורט"
שמיכה המיוצרת מחומרים טבעיים.
השמיכה תפורה בשילוב שיטת הקירות.
קירות ההפרדה מאפשרים נפח גבוה יותר, שמגדיל את דרגת החימום ומעניקים לשמיכה רוך ומגע נעים!

• שמיכה טובה מפנקת ואיכותית
• הפלומות רכות ונעימות יותר מהנוצות!
• שמיכה בדרגת בידוד ממוצעת
• סוג בד: 100% כותנה DOWNPROOF
• סוג מילוי: 60% פלומה | 40% נוצות עדינות
• תקן ארופאי (עבר תהליכי ניקוי, ייבוש וסטריליזציה)

שמיכת יחיד
• מידות: 150X200 ס"מ
• משקל מילוי: 990 גרם

שמיכה זוגית
• מידות: 200X220 ס"מ
• משקל מילוי: 1,452 גרם

• הוסף לסימניות
יש אנשים שאלרגים לנוצות של הפוך

נכתב ע"י שושיה;911006:

ומשם כנראה התגלגל הענין שפוך מסוכן לתינוקות, זה לאו דוקא תינוקות רק שהאלרגיה מתגלה לרוב כבר בגיל הינקות, יתכן שבהתבגרות זה עובר.

מה שכן חשוב מאד שגודל השמיכה יהיה תואם למיטה, לא לשים פוך של מיטת תינוק בעריסה או פוך של מבוגר במיטת תינוק כי זה מאד מסוכן! במצב כזה- ולא משנה אם הפוך סינטטי או אמיתי, התינוק זז מעט והשמיכה ח"ו מכסה אותו בלי יכולת לנשום.

חורף בריא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה