דרוש מידע יש איזה קו טלפון שמתריע בפלאפון על אזעקות באזור מסויים?

• הוסף לסימניות
סתם שאלה
מה ענין טלפון לא מספיק אזעקה ששומעים?
שואלת בשביל עצמי

• הוסף לסימניות
03-394-4400

קו אזעקות מסונכרן על אפליקציה של פיקוד העורף

• הוסף לסימניות
ניסיתי אבל אני שומעת בקו הזה התרעות הוא לא מודיע לי או מצלצל שיש התרעה באזור

• הוסף לסימניות
ניסיתי אבל אני שומעת בקו הזה התרעות הוא לא מודיע לי או מצלצל שיש התרעה באזור

כי עוד לא היה.

כל אזעקה שיש, - זה מתקשר 2 דקות אחרי........

לעומת זאת יש אנשים שהתחברו כבר לפני כמה שנים וזה מצנתק להם תוך כמה שניות.

הבנתוס?

• הוסף לסימניות
אה....

ויש מצב שצריך להירשם לקבלת צינתוקים. (תבדקי מה אומרים שם....)

או שאם מתקשרים לשם זה מחבר אוטומטי...

אני לא זוכר....

• הוסף לסימניות
לא יודע מה הצפי של הערבים.... חח

אבל מה שאני כן יודע, - שאיחוד הצלה הכפילו את הכונני שבת בבני ברק השבת

• הוסף לסימניות
כל אזעקה שיש, - זה מתקשר 2 דקות אחרי........

לעומת זאת יש אנשים שהתחברו כבר לפני כמה שנים וזה מצנתק להם תוך כמה שניות.
077-546-2482
שולח התראות עד עשר שניות הראשנות לכל הנרשמים זאת בגלל שיש לכל 1000 נרשמים רשימה חדשה, ויש גם הגל השקט והיסטוריית אזעקות וגם דיווחים שעולים אוטומטי מערוצים.
תיהנו.
יש קו אחר שיש בו גל שקט עובד, וגם מעדכן בזמן אמת
המספר הוא: 02-5400-852 (מאושר ע"י וועדת הרבנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה