יש איך להסתיר דלת ממ"ד (משופרת רסיסים)???

• הוסף לסימניות
שהיא לפי איך שהבנתי גדולה ומכוערת....
וממוקמת לי בכניסה לבית
כמובן שנוסיף דלת פנימית לשימוש יומיומי
השאלה אם יש רעיונות איך לטשטש/להסתיר אותה
1655150246671.png

• הוסף לסימניות
אין כמעט הבדל במראה שלה בינה לדלת ממד רגילה, ההבדל הוא בכובד שלה די קשה להזיז אותה.

• הוסף לסימניות
אבל אם היא פתוחה תמיד וצמודה לקיר ובצבע לבן זה לא כזה נורא...

• הוסף לסימניות
עכשיו התקינו לי בבית דלת כזו "הדף רסיסים משופרת", היא לא נראית כך זה דלת הדף מוסדית, יש דלת הדף רסיסים דירתית שהיא נראית ממש כמו דלת ממד רגילה,
הדלת שלי היא של חברת ארפל אלומיניום תכנסי לאתר שלהם ותראי תמונות

• הוסף לסימניות
עכשיו התקינו לי בבית דלת כזו "הדף רסיסים משופרת", היא לא נראית כך זה דלת הדף מוסדית, יש דלת הדף רסיסים דירתית שהיא נראית ממש כמו דלת ממד רגילה,
הדלת שלי היא של חברת ארפל אלומיניום תכנסי לאתר שלהם ותראי תמונות
דלת שהתקנתם במקום קיר הדף?

• הוסף לסימניות
ראיתי משהי שחיפתה קיר שלם עם פרופילים של שירן סטיריפים כאלה שמדמים קיר מחופה עץ.
היא חיפתה גם את הדלת ממד מבחוץ ויצא מהמם

• הוסף לסימניות
בהמשך לנושא----
אשמח לרעיונות יצירתיים לחיפוי בנגרות של דלת הממ"ד - תהיה לחדר דלת נוספת פנימית
(משהו לא קבוע שניתן להזיז בזמנים שצריך לסגור את הממ"ד)
בשביל להרויח 2 דברים:
1. כניסה יפה לבית.
2. עוד מקום קטן לתליה של חליפות/מעילים.

וכן לבעל מקצוע שאלוף בנושא
נגר/מעצבת
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה