דרוש מידע יש איקאה סייל? האם הולך להיות עכשיו בינואר?

• הוסף לסימניות
מתי יש איקאה סייל? ואם בכלל הולך להיות בינואר השנה או שאין.

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי שם
לא היה מבצעים מיוחדים
את יכולה לנסות לשאול בשירות לקוחות במייל
Callcenter:cool:by-ikea.co.il

• הוסף לסימניות
מתי יש איקאה סייל? ואם בכלל הולך להיות בינואר השנה או שאין.
בטח שאמור להיות. לדעתי באזור ה5 בינואר יתחיל. קבוע זה בתחילת ינואר. אין סיבה שלא יהיה השנה. תחכו לסייל חבל לקנות עכשיו

• הוסף לסימניות
שאלתי במייל וענו:
כרגע לא קיבלנו עדכון לגבי התאריכים בהם יתקיים הסייל
ברגע שיהיה יפורסם.

• הוסף לסימניות
הם לא מעדכנים בשרות לקוחות עד הרגע האחרון ממש ( ז"א היום שהסייל מתחיל)
אבל הסייל בד"כ בין ה1-7 בינואר עד כמעט סוף החודש

• הוסף לסימניות
הייתי שם היום
השומר בפתח אמר שנראה לו ביום שליש מתחיל
מקווה שהוא מספיק נאמן

• הוסף לסימניות
יש את שפע אונליין אבל מה שידוע לי בסייל הם לא עובדים

• הוסף לסימניות
איקאה סייל

• הוסף לסימניות
התחילו הסיילים באיקאה
לכל המעוניינים והמחכים!

• הוסף לסימניות
יש לי ספה מאיקאה מאווווווד נוחה וקל לכבס

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם ויודע מה רמת פיצוץ האנשים שם ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה