- הוסף לסימניות
ולא שאצטרך להקליק עמוד עמוד וליישר אותו [כך אני עושה עד עכשיו]
תודה
תודה
תודהסקריפט מעולה
ואם תוכל לכוון אותי יותר איפה הוא מסתובב?מסתובב כאן
וואו תודה רבה איזו מהירותבבקשה:
תודה רבה אנשים מיוחדםמצורף בזה סקריפט מעולה
למה יש פורום אם לא לשאולזה הזוי
אין לי מילים להודות לכם
לא האמנתי כמה זה קל
שה' ישלם לכם עד בלי די
ולמי שעובד עם מספריים ודבק סטיקלמי שמכניס ידני יש מה להשוות
אשריךלמה יש פורום אם לא לשאול
ולמי שעובד עם מספריים ודבק סטיק
תאמין לי כמעט ככה הרגשתי
צריך לבדוק אם יש איזה סקריפט שעוזר לדבק סטיק![]()
הסקריפט מועיל גם אם צריך לשנות גודל?
ואם לא היית צריך, אז למה צריך לעשות את זה בכלל. אפשר לחבר קבצי PDF ע"י אקרובט.
לא כדאי מהמון סיבותהסקריפט מועיל גם אם צריך לשנות גודל?
ואם לא היית צריך, אז למה צריך לעשות את זה בכלל. אפשר לחבר קבצי PDF ע"י אקרובט.
אם הבנתי נכון אני שיניתי באחוזים שם והקטנתי את הקובץ שקיבלתי מגודל של ספר 165/235 לA5גם אם צריך לשנות גודל?
יישר כחלא כדאי מהמון סיבות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים