כללי יש אפשרות בפוטושופ להקטין כמות של מספר תמונות ביחד(CS4)?

• פותח הנושא 1020
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות בפוטושופ להקטין כמות של מספר תמונות ביחד(CS4)?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להקליט אקשן של הקטנה ולהכיל את האקשן על תיקיה שלימה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
זה ממש דחוף לי !אני צריכה לשלוח מייל עם מלא קבצים כבדים וזה אורך שעות!

• הוסף לסימניות
אין לכם תשובה ?איך אני מכווצת תיקיה שלמה?

• הוסף לסימניות
יש תשובה. לפני תקופה קצרה כתבתי כאן צעד אחר צעד כיצד עושים זאת. אולי חפשי בהודעות האחרונות שלי. כי לצערי אני צריכה לצאת עכשיו בדחיפות מהבית ולא אוכל לכתוב שוב את השלבים. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות זאת כך: קליק ימני על התמונה, פתח באמצעות MICROSOFT OFFICE, את בוחרת תצוגה של כל התיקיה, מסמנת כל התמונות, בתפריט PICTURE בוחרת COMPRESS, בוחרת גודל DOCUMENT ו-OK. אחר כך כאשר את שומרת את זה, תבחרי תיקיה אחרת, לא של המקור.(או תעתיקי את המקור קודם).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י acrl;1009612:
יש תשובה. לפני תקופה קצרה כתבתי כאן צעד אחר צעד כיצד עושים זאת. אולי חפשי בהודעות האחרונות שלי. כי לצערי אני צריכה לצאת עכשיו בדחיפות מהבית ולא אוכל לכתוב שוב את השלבים. בהצלחה רבה!
תודה לך עזרת לי מאוד!!!!
מצאתי את השרשור ההוא..

• הוסף לסימניות
יש דרך דומה להעלות לוגו?

• הוסף לסימניות
אקשנים להורדת רזולוציה

קבצים מצורפים

• אקשנים להורדת רזולוציה.zip
    KB 1.5 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה