כללי יש אפשרות חפש והחלף באקרובט?

• הוסף לסימניות
יש לי ערמת קבצים שבכל אחד צריך להחליף מילה או 2 . יש אפשרות אוטומטית כלשהיא באקרובט (נקי, הבנתי שאתה המומחה) או אולי דרך אוטומית אחרת כלשהי (ונתנו, ראיתי שאתה מומחה לקיצורי דרך)
אם לא, אצטרך לפתוח קובץ אחד אחרי השניולהחליף ידנית. ומדובר בכמאתיים קבצים..

• הוסף לסימניות
אולי?

אולי הם שם בארצות הגולה עדיין ישנים...

• הוסף לסימניות
אביגדור, מה איתך? אין לך פתרון?

• הוסף לסימניות
אולי בקורל 13 הפתרונים?

ונתנו10 המריץ אותי לברר, אז הנה התוצאות;
לי אישית אין קורל 13 אבל שמעתי שקורל 13 פותח גם קבצי Pdf אם במקור הם היו סגורים ויקטורי, אז חצי פיתרון יש שלא צריך לבחור עמוד עמוד לפתיחה, אלא פותח הכל ברצף. כמובן בהנחה שהחבר ההוא צדק...
נא ליידע פה את החברה האם בכלל שייך לפתוח Pdf בקורל 13, והאם עזר משהו.

• הוסף לסימניות
אפשר, אבל להכניס בקורל עשרות עמודים בב"א...
הוא יקרוס כ"כ חזק, שלא יהי' אפשרות לפתוח אותו עוד פעם...:)

• הוסף לסימניות
יש כמה דרכים, השאלה באיזה גרסה אתה משמש:
בגרסאות עד 7 הפתרון הוא:
פתח את הקובץ הראשון גרור ללשונית הpages את כל הקבצים כמות שהם.
ואז תעשה Find Rplase כמה פשוט ככה נכון...
בגרסאות 7-8 יש חיפוש מרובה קבצים אם כי שאיני יודע אם אפשר לעשות שם גם החלפה.
פתרון נוסף:
אם מדובר בהחלפה במיקום קבוע בעמוד אפשר לעשות באקשן בפיטסטופ.
גרסה 8:
צפה בקובץ המצורף 1218

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 78.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
כמה הערות:
א. אפשר לפתוח פי די אף גם באילוסטרייטר, אם כי זה מוגבל לעמוד אחד בלבד.
ב.לא בכל פידיאף אפשר להחליף מילים. זה תלוי באיזה אופן סגרו את הפידיאף.
ג. אם זה קובץ בעברית, נראה לי שאפשר להחליף מילים רק באקרובט גירסת me, דהיינו למזרח התיכון, אבל לא בגירסה האנגלית.

• הוסף לסימניות
אם זה בעברית אפשר בכל גירסה, בתנאי שנסגר ביוניקוד סטנדרטי:
קבצים שייוצאו מוורד או אינדיזיין בד"כ הם בסדר (נראה לי שפעם מישהו כתב פה איך אפשר לסדר את היוניקוד באינדי).
לעומת זה "תג" לא בפרשה בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה