כללי יש אפשרות להטמיע פונטים ב-PDF בסגירה מאינדיזין?

• הוסף לסימניות
אני סוגרת קובץ ל-PDF מאינדזיין והוא נכשל בהדפסה, ונראה לי שזה בגלל הפונטים.
(יש לי הרבה פעמים את הבעיה הזו, אגב)
ואני לא יכולה לסגור ל-JPG כי הקובץ מאבד מהאיכות.
יש אפשרות בסגירה ל-PDF להגיד לו שיטמיע גופנים?
אני זוכרת שצריך להיות כזו אפשרות , רק לא יודעת איך
תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
יש הרבה סיבות לזה
בדרך כלל הפונט לא חוקי או שאין אותו.וכו
ולכן רצוי לנסות לבצע "קונוורט" לפונט
ולזרוק את המקור ואז זה נסגר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;893818:
יש הרבה סיבות לזה

אין שום קשר בין חוקיות הפונט לבין ההטמעה.

פונט שנרכש כדין ומוטמע ועובד כמו שצריך, יעבוד באותה מידה גם אם הועתק בצורה פיראטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;893818:
יש הרבה סיבות לזה
הבעיה שאני לוקחת קובץ סגור ומעמדת אותו באינדזיין בשביל שיהיה לי יותר קל להדפיס חוברת לדוגמא, ואח"כ כשאני סוגרת ל-PDF כאילו הוא מזהה את הפונטים.
זה קורא גם מאילוס'.
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש לך את הפונטים? צריך לתקן אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה