רכבים יש אפשרות להיות נהג חדש רק שנה ו10 חודשים??

• הוסף לסימניות
אם משלמים את האגרה לחידוש הרישיון מיד כשנפתחת האפשרות לשלם באתר- כחודשיים לפני סיום התוקף של הרישיון,
במקרה כזה מסיימים מיד להיות נהג חדש?
כלומר אפשר להיות נהג חדש שנה ו10 חודשים במקום שנתיים??

אני לא שואל מבחינת חברות ההשכרה,

אלא מבחינת החוק,
למשל אם בתקופה הזאת הנהג נתפס בעבירת תנועה עם נקודות
דבר שבד"כ מפריע לסיים את הנהג חדש.

• הוסף לסימניות
רשות הרישוי יכולה לשלול את הרישיון גם כשהוא אצלו ביד.
אני לא יודע אם בפועל מפיקים את כרטיס הפלסטיק לפני שעוברים שנתיים, אבל כאמור זה לא משנה.

• הוסף לסימניות
במקרה שמישהו מקבל נקודות בתקופה הזאת
מה קורה אם הרישיון החדש שכבר נמצא אצלו ביד??
בכזה מקרה מבקשים להישפט [שולחים מכתב בדואר רשום לפני סיום ה90 יום] ועושים את כל התרגילים להרוויח זמן
כך עוברות השנתיים הראשונות.

• הוסף לסימניות
בכזה מקרה מבקשים להישפט [שולחים מכתב בדואר רשום לפני סיום ה90 יום] ועושים את כל התרגילים להרוויח זמן
כך עוברות השנתיים הראשונות.
אני יודע
וכך עשיתי...
אני מושך כבר כשנה...
השאלה שלי האם צריך למשוך את הזמן עד שנגמר כל השנתיים
או שמספיק עד שיש את הרישיון החדש ביד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה