יש אפשרות להתקין WIFI על המחשב?

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי על המחשב רק רשת, שאפשר להתחבר רק דרך כאבל רשת. (מדובר במחשב נייח).
אני רוצה שתהיה אפשרות גם להשתמש באינטרנט דרך נקודה חמה (אינטרנט מהפלאפון).
אני לא מוצאת את האפשרות במחשב, יש דרך להתקין את הדבר הזה?
אשמח לעזרה!!

• הוסף לסימניות
כן, לקנות מודם ווי פיי (נראה כמו דיסקאונקי עם אנטנה)

• הוסף לסימניות
תכניסי ג'וק של ווייפי, ויהיה לך.
את לא מוצאת כי כרגע ההתקן לא קיים.

• הוסף לסימניות
אתם מתכוונים לסטיק של אינטרנט?

• הוסף לסימניות
לא,
הכוונה היא למתאם רשת אלחוטית,
רכיב שמותקן כברירת מחדל בכל מחשב נייד
ובנייח צריך לרכוש אותו בנפרד
כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37881

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי על המחשב רק רשת, שאפשר להתחבר רק דרך כאבל רשת. (מדובר במחשב נייח).
אני רוצה שתהיה אפשרות גם להשתמש באינטרנט דרך נקודה חמה (אינטרנט מהפלאפון).
אני לא מוצאת את האפשרות במחשב, יש דרך להתקין את הדבר הזה?
אשמח לעזרה!!
נ.ב. בנוסף למה שענו פה (נכונה),
כמעט רוב המכשירים שתומכים בשיתוף אינטרנט (נקודה חמה), תומכים גם בשיתוף אינטרנט באמצעות חיבור כבל USB.

מתבצע כך: חיבור המכשיר למחשב בכבל רגיל, כניסה להגדרות שיתוף אינטרנט במכשיר, שיתוף באמצעות USB.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה