כללי יש אפשרות לחפש בגרפ באינדי' רק בעמודים הימניים?

• הוסף לסימניות
ושלא יחפש בכל העמודים השמאליים?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא בלי סקריפט (לכאורה)

• הוסף לסימניות
אוכל לכתוב לך סקריפט שיעשה זאת. ב50 ש"ח בע"ה

• הוסף לסימניות
אבל אם את רוצה לחפש רק בעמודים הימניים, נראה שיש טקסט אחר בעמודים הימניים, וטקסט שונה בשמאליים.
אם יש לך סגנון עיצוב שונה לטקסט שבעמודים הימניים, את יכולה לחפש רק בטקסט בעל הסגנון הזה.
או אם יש תיבות משורשרות רק בעמודים הימניים, את יכולה לחפש רק בתיבות הללו.

• הוסף לסימניות
נכון. השאלה כל כך לא מפורטת (כמו רוב השאלות בפרוג בעניין אינדיזיין) שבלי לדעת עוד פרטים לא נוכל למצוא פתרון אולי פשוט (להסתיר את השכבה ואז לחפש וכו').

אני לא יודע למה אנשים מצפים שהעונים יתאמצו לענות על השאלה יותר משהשואלים עצמם מתאמצים לנסח את שאלתם הם. (לא מופנה דווקה לפותח האשכול הזה, אלא הערה כללית)

• הוסף לסימניות
צודקים בהחלט.
אני אפרט יותר, אני מעמעדת ספר קודש, עם הערות צד כמו בתמונה.
השאלה מה הדרך הפשוטה והטובה ביותר ליצור את ההערות צד הללו?
הדרך שאני עושה זה ע"י שאני יוצרת תיבות טקסט בצד ומעגנת אותה לפסקה המבוקשת. אך יש בדרך הזו 2 חסרונות: 1. כיון שאני מתעסקת עם טסט שעובר תוך כדי עבודה שינויים, מימילא חלק מההערות צד עוברות מעמוד ימני לשמאלי, ואז צריך שאותם הערות שהיו בצד ימין של דף ימין, יעברו לצד שמאל של הדף השמאלי, ואת זה צריך להגדיר לכל הערה בנפרד (מצ"ב תמונה).
2. ההערות של עמוד ימני מיושרות לצד שמאל, ושל עמוד שמאלי לצד ימין, ואת זה לא ניתן להגדיר שיתעדכן אוטומטי (כמיטב ידיעתי), ולכן חיפשתי אפשרות לחפש בכל העמודים הימניים בנפרד והשמאליים בנפרד.

השאלה אם יש פיתרון, או בכלל דרך יותר פשוטה להערות צד האלו.

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• קו.png
    KB 321.5 · צפיות: 0
  • תמונה ללא שם.png
    KB 36.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה, אז עכשיו אפשר באמת לענות על השאלה האמיתית, שלא קשורה כלל לחיפוש בצד ימין.

1. אם תחילי על ההערות צד סגנון אובייקט עם מאפייני העיגון שאת מראה למעלה, זה יתעדכן אוטומטית -- הם יקפצו לצד הנכון לפי העמוד שהם נמצאים בו, ללא התערבות ידנית.

2. גם את העניין של היישור אינדיזיין יעשה לך אוטומטית: שימי לב שאחד מהאופציות של יישור פסקה זה towards spine, שאומר שהיישור של הפסקה תמיד תהיה בצד קרוב לשדרה.

כך שאם מגדירים את זה נכון, הכל אמור לעבור בצורה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה איך בכלל ליצור את האוביקט צד, כדאי להעזר בסקריפט.
(יש בתשלום, לי וגם כמדומני לידידי ר' אריאל וו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה