כללי יש אפשרות למספור אוטומטי של עמוד בקורל??

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיהיה לי בקורל פונקציה של מספור עמוד אוטומתי, שכל פעם שאני יוסיף דף וידביק את הפונקציה היא לבד תכתוב את מספר העמוד,
כמו בוורד..
יש כזה דבר??

• הוסף לסימניות
יש למישהו תשובה?? זה דחוף לי.

• הוסף לסימניות
בטוח שיש
אני מחפשת לך

• הוסף לסימניות
צר לי, אבל לא מצאתי
זה לדפוס או להדפסה מקומית?
(אפשר לקמבן משהו)

• הוסף לסימניות
זה חוברת למשחק,
שאני שומרת כקובץ PDF,
ומעבירה לדפוס

• הוסף לסימניות
תוציאי PDF ואח"כ תוסיפי מספרי עמודים מקובץ אחר, או אפילו תכתבי כשזה סגור PDF באמצאות הכלים המתקדמים של אקרובט פרופשיונל

• הוסף לסימניות
יש מאקרו מוכן.
CorelMacros.PageNumbering

זה נמצא ב:
Tools: Macros: Run Macro: Macros In Standard Projects

• הוסף לסימניות
ונתנו - חידשת לי!

אם כי לאחר הבדיקה מסתבר שהמקרו טוב רק אם לא מוסיפים פתאום עמודים.

• הוסף לסימניות
מדהים!! לא ידעתי שיש אפשרות כזו בקורל!

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, תבדוק מה יש שם.
ייתכן ותהנה מעוד כמה דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;554242:
עצלן שכמוני
:)
על הרבה אפשר להגיד את זה.
לא עליך!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה